Στον Πύργο για το «διπλό» ο Ιάλυσος

Στον Πύργο για το «διπλό» ο Ιάλυσος

Στον Πύργο για το «διπλό» ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 323 ΦΟΡΕΣ

Παίζει εκεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι κόντρα στον Πανηλειακό κι έχει στόχο μόνο τη νίκη

Η παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για τον Ιάλυσο, περνάει σήμερα στις 12.00 από το γήπεδο του Πύργου. Εκεί οι ερυθροκίτρινοι του νησιού μας και πρωτοπόροι του 6ου Ομίλου, στην «πρώτη» του Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας, θα αντιμετωπίσουν τον «ανεβασμένο» τελευταία από κάθε άποψη Πανηλειακό, ο οποίος θέλει να μείνει έστω και από απόσταση στο παιχνίδι της διεκδίκησης, μιας θέσης που οδηγεί στην πιο πάνω Κατηγορία.

Ο Ιάλυσος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κι έχοντας πίστη και πολλή αισιοδοξία στις τάξεις του, έφυγε για την Αθήνα κι από κει για τον Πύργο για το σημερινό ματς που γίνεται σε «δύσκολη» ώρα και με ελλειπή αρκετά τον γηπεδούχο. Αυτό βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν σημαίνει τίποτα τις περισσότερες φορές. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σάκης Παπαβασιλείου, ολόκληρη την εβδομάδα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, ζητάει από τους παίκτες του για τον σημερινό αγώνα την μέγιστη αγωνιστική προσπάθεια .

Μοναδικός απών από την αποστολή που συγκρότησε ο κόουτς του Ιάλυσου, είναι ο Δημήτρης Σταυλάς που ξεκίνησε ήδη να τρέχει και ελπίζεται πώς θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την περίοδο των εορτών.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Ανδρούτσος, Χειμωνέττος Α., Στεφανίδης, Γεωργίου, Κόλα, Μισέλ, Ρεκλείτης, Λαμίν, Ομπίνα, Δελαπόρτας, Αθανασίου, Χειμωνέττος Κ. , Βελλίνης, Μακρυδημήτρης, Περογαμβράκης, Τσούπρος, Ζωάννου, Καραμανώλης

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η 12η αγωνιστική άνοιξε χθες την αυλαία της με το ματς του Διαγόρα στην Παλλήνη και συνεχίζεται σήμερα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Φοίβος-Αχαρναϊκός
Πανμοβριακός-Νίκη Τραγανού
Πανηλειακός- Ιάλυσος
Θύελλα Ραφήνας-Διαγόρας Βραχνέϊκων
Αστέρας Αμαλιάδας-Παναιγιαλειος

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!