Εκτός ψηφοδελτίου θα είναι ο Γιώργος Νικητιάδης

Εκτός ψηφοδελτίου του “Κινήματος Αλλαγής” τέθηκε ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης!

Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων που έγινε προχθές, ο κ. Νικητιάδης, δεν θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής, γεγονός που αναμένεται ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις τόσο του ίδου όσο και των στελεχών που τον υποστηρίζουν.
Για τη Δωδεκάνησο, ανακοινώθηκαν ότι στο ψηφοδέλτιο θα είναι οι εξής:
- Δημήτρης Κρεμαστινός
- Κατερίνα Γαβαλά
- Βάιος Καλοπήτας
- Σαράντος Μπακρυσιώρης (από τη ΔΗΜΑΡ)
- Λίτσα Φτακλάκη
- Βασίλης Χατζηγιακουμής.

Μένει μια ακόμα θέση που λόγω ποσόστωσης θα πρέπει να καλυφθεί από γυναίκα.
Η μη συμμετοχή του κ. Νικητιάδη στο ψηφοδέλτιο θεωρείται έκπληξη, και στελέχη που πρόσκεινται σ’ αυτόν υποστηρίζουν ότι υπήρξε έντονο παρασκήνιο για να ακολουθήσει αυτή η εξέλιξη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΚΑΛΟΠΗΤΑ
Με αφορμή την ανακοίνωση του Ψηφοδελτίου Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής στο οποίο προτάθηκε  στην 3η συνεδρίαση της κεντρικής πολιτικής επιτροπής, ο Βάιος Καλοπήτας δήλωσε:
‘’Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι να φύγουμε από την κρίση, να βγούμε από την κυλιόμενη χρεοκοπία, να περάσουμε σε μια εποχή ανάπτυξης, ασφάλειας και ευκαιριών για τους πολλούς.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αλλάξουν οι εκλογικοί συσχετισμοί. Εμείς είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ για τη μάχη των εκλογών όποτε και αν γίνουν.

Επιδιώκουμε την πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή, επιδιώκουμε να βγούμε οριστικά από την κρίση να δώσουμε τέλος στο λαϊκισμό και να μην επιτρέψουμε την επιστροφή της δεξιάς.
Επιδιώκουμε να διαμορφώσουμε μία Σύγχρονη Ελλάδα με έμφαση, στα πλεονεκτήματά μας, στην πρωτοπορία, στην καινοτομία που πρέπει και μπορούν να έχουν τα νησιά μας.

Σε αυτήν τη μάχη της παράταξης και της πατρίδας μας, η ΝΕΑ γενιά δεν μπορεί, παρά να είναι στην πρώτη γραμμή.
Είμαστε με αυτούς που απαιτούν την Αλλαγή μιας Ελλάδας που παράγει και δημιουργεί.

Προσωπικά κάνω κάλεσμα στους Δωδεκανησίους για μία καθαρή εντολή ρήξης και ανατροπής από κάθε τι φθαρμένο και αναχρονιστικό. Κάνω κάλεσμα να συγκρουστούμε με τις νοοτροπίες του χθες, με τα λάθη και τις παραλείψεις που έχουμε κληρονομήσει, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις  ώστε να βελτιώσουμε το παρόν και να αλλάξουμε το μέλλον”.