Σπουδαίο πέρασμα από Πύργο

Σπουδαίο πέρασμα από Πύργο

Σπουδαίο πέρασμα από Πύργο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος, με τη νίκη επί του Πανηλειακού (0-1), συνεχίζει ακάθεκτος προς την κατάκτηση του τίτλου

Τελικά ο Ιάλυσος … «γκρέμισε» τον Πύργο! Πήρε σπουδαία νίκη από τον Πανηλειακό με 1-0 και αποσπάσθηκε τρεις βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Διαγόρα.

Μια νίκη που αποτελεί φυσικά ιδανικό ντεμπούτο και για το νέο τεχνικό της ομάδας Σάκη Παπαβασιλείου, που δεν έχει πολλές μέρες που έπιασε δουλειά και δείχνει πως δύσκολα θα χάσει τον στόχο της η ομάδα της Ιαλυσού.

Ο Ιάλυσος επέστρεψε στη βάση του και χθες πήγε στην Παστίδα, όπου προπονήθηκε σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίσθηκαν στον Πύργο κατά του Πανηλειακού, προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ εκείνοι που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Σάκη Παπαβασιλείου, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» επανέρχονται σε ρυθμούς πρωταθλήματος την 6η Ιανουαρίου, φιλοξενώντας την ημέρα των Θεοφανείων στο «Οικονομίδειο» τον Αστέρα Αμαλιάδας . Με μια πιθανή νίκη, ο Ιάλυσος θα αυξήσει τη διαφορά στους 6β., καθώς ο Διαγόρας θα εκτίσει το ρεπό του.

Στο ματς αυτό η τεχνική ηγεσία θα έχει στη διάθεσή της και τον Δημήτρη Σταυλά, ο οποίος έχοντας ξεκινήσει να τρέχει, πιστεύεται πως θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί κόντρα στον Αστέρα.

Στον μεταγραφικό τομέα δεν υπάρχει ακόμα τίποτα το νεότερο. Θα πρέπει πρώτα να δει ο Σάκης Παπαβασιλείου τις ελλείψεις της ομάδας και ανάλογα να εισηγηθεί στη Διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα, τι ακριβώς χρειάζεται για το υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Διαβάστε ακόμη

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16