Ξαναβρήκαν τη χαμένη πίστη τους στον Διαγόρα Βατίου

Τα πρώτα χαμόγελα εμφανίστηκαν επιτέλους στις τάξεις του Διαγόρα Βατίου μετά τη νίκη επί του Διγενή, την πρώτη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.  

«Πρόκειται για μία επιτυχία που μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε την καθημερινή δουλειά μας και να προσπαθούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος απέδωσε το «τρίποντο» στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο ισχυρότατο κίνητρο που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και στη λεπτομέρεια που τούτη τη φορά δεν πρόδωσε το συγκρότημά του.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν κουραστεί να μετράνε ψυχρολουσίες στην τελική ευθεία των αγώνων τους, το επαναλαμβανόμενο σενάριο είχε ρίξει στα Τάρταρα την αυτοπεποίθησή τους και τους οδήγησε στα πρόθυρα της οριστικής παράδοσης στη μοίρα τους, με τον προπονητή τους να ψάχνει απεγνωσμένα για μία νίκη, η οποία θα έπειθε τους παίκτες του πως δεν είναι τόσο κακοί όσο περιγράφει η βαθμολογία.

Αν αποτύπωσε κάτι η χθεσινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, η οποία και σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, είναι η αλλαγή ψυχολογίας και κλίματος. 

Παρότι αναγνωρίζουν πως ο δρόμος προς τη σωτηρία παραμένει απότομα ανηφορικός, οι Βατενοί αρχίζουν να το πιστεύουν ξανά.  Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης.