Διαδραστική αφήγηση  παραμυθιού στη Ρόδο

Το Παράρτημα ΟΜΕΡ Ρόδου της Ελληνικής Επιτροπής Προσχολικής Αγωγής, το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου-ΔΟΠΑΡ και οι Εκδόσεις Διάπλους διοργανώνουν με την Μαριλένα Καββαδά, συγγραφέα, χορογράφο, νηπιαγωγό Med:

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Διαδραστική Αφήγηση Παραμυθιού
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ροδίνι».

Μικροί και μεγάλοι θα αναζητήσουμε «τη χαρά», παρέα με τη Μαριλένα Καββαδά και τους πέντε ήρωες από το βιβλίο της «Το Κρυφτό της χαράς»!!! Για όσους μπορούν να βρουν χαρά ακόμα και σε ένα μικρό καρύδι!

Έτσι απλά, γιατί... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου της «Το κρυφτό της χαράς», Μαριλένα Καββαδά, εικον. Λήδα Βαρβαρούση, Εκδ. Διάπλους). Μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου, με αφήγηση παραμυθιού, θεατρικό παιχνίδι, πολλές δραστηριότητες και διασκέδαση!
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Εικονοβιβλίο και δημιουργικές δραστηριότητες στις τάξεις των μικρών παιδιών. Καλλιεργώντας τη φαντασία, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11 π.μ. στις εγκαταστάσεις του ΔΚΣΜΡ (Αντ. Λάσκου10Α).

Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν είναι εμπνευσμένες από το εικονοβιβλίο της Μαριλένας Καββαδά "Μπλουμ!

Ταξιδάκι με λέξεις, νότες και εικόνες" (Αφήγηση: Γρηγόρης Βαλτινός, Τραγούδι: Ελένη Πέτα, εικον. Μυρτώ Δεληβοριά, εκδ. Διάπλους).  Το σεμινάριο απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, δασκάλους, φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων και κάθε ενδιαφερόμενο. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.