Διαγόρας: Να ξεπεράσει Αχαρναϊκό και απουσίες

Διαγόρας: Να ξεπεράσει  Αχαρναϊκό και απουσίες

Διαγόρας: Να ξεπεράσει Αχαρναϊκό και απουσίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας έχει στόχο μια ακόμα νίκη στο σημερινό (12.30) παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου, προκειμένου να πάει στο ντέρμπι του Οικονομίδειου με τη μικρότερη διαφορά

Νωρίς ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας στις 12.30, ο Διαγόρας υποδέχεται τον Αχαρναϊκό, με σκοπό να πετύχει ακόμα μια νίκη και να πάρει τους τρεις βαθμούς, που θα τον διατηρήσουν κοντά στην κορυφή, μια εβδομάδα πριν από το τοπικό ντέρμπι με τον Ιάλυσο.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι κι ο Πέτρος Ρουτζιέρης, κατήρτισε δεκαοκτάδα ανάγκης, μιας και απουσιάζουν:

-Οι Ευαγγελιδάκης, Μπαξεβάνος, Προβατίδης και Χατζησάββας που είναι τιμωρημένοι. Μάλιστα ο Ευαγγελιδάκης, βάσει του φύλλου αγώνος, τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, πανό που θεωρείται βαριά για το νεαρό αμυντικό.

-Θα απουσιάσουν επίσης οι νεοαποκτηθέντες Βέρτζος και Χιντζίδης που είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο και να παρακολουθήσουν το σημερινό ματς. Χαρακτηριστικό του καταρτισμού της δεκαοκτάδας, είναι πως συμπεριέλαβε σε αυτήν και τους τρεις τερματοφύλακες, από τους οποίους φυσικά θα επιλέξει τον έναν να τοποθετήσει κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας, ενώ θα έχει στην διάθεσή του και πέντε ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών.

Οι δεκαοκτώ που επελέγησαν για τον σημερινό αγώνα είναι οι Τσάμης, Σικαλιάς, Ψωμαράς, Παγώνης, Καρπαθάκης, Ντουαλά, Γιώργου, Γλυνός, Γεωργίου, Μπουρλάκης, Μεντί, Τσαγκάρης, Κορλός, Κοντός, Ζέλεφ, Κυριαζής, Δήμας, Μαντζιούρας.
Στην εξέδρα βέβαια είναι απαραίτητη η παρουσία των φίλων του Διαγόρα, που θα πρέπει στο εξής να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται και να ενισχύουν στο κάθε παιχνίδι που δίνει ο «ηραιός», στην πορεία που κάνει για να πετύχει τον στόχο του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαγόρας-Αχαρναϊκός(12.30)
Ιάλυσος-Παναιγιάλειος (14.15)
Πανμοβριακός- Παμβουπρασιακός
Πανηλειακός- Φοίβος (13.30)
Νίκη Τραγανού-Παλληνιακός
Θύελλα Ραφ.-Αστέρας Αμ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!