Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι  εργαζόμενοι στην Καθαριότητα Ρόδου

Δικαιωμένοι δηλώνουν οι εκπρόσωποι του σωματείου Εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου της Ροδου για την εξέλιξη που είχε ο πολυετής αγώνας τους.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γιάννης Ντελάκης και η γενική γραμματέας κ. Αντιόπη Κατσαρού, σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν συγκερκιμένα:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου Ρόδου(πρώην ΔΕΚΡ) αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά καταρχάς τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο για τις δικές του ενέργειες, αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου, οι οποίοι έκαναν δεκτή τη συμβιβαστική πρόταση των εργαζομένων της πρώην ΔΕΚΡ κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου της 17-01-2019, κατανοώντας έτσι σε δύσκολους καιρούς τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.

Αισθάνεται δε την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο, κάθε έναν δημοτικό σύμβουλο ξεχωριστά, ο οποίος υπερψήφισε κατά την ανωτέρω Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου τη σχετική συμβιβαστική πρόταση, αλλά κυρίως την ομάδα εργασίας που επεξεργάστηκε για λογαριασμό του Δήμου Ρόδου την σχετική δαιδαλώδη πρόταση συμβιβασμού που υποβάλαμε,αποτελούμενη από τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου κ. Δημήτριο Σαλαμαστράκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σάββα Διακοσταματίου και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Μιχάλη Παλαιολόγο.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους δικηγόρους μας κ.κ. Απόστολο Γκατζιό, Δημήτριο Κοντογιάννη, Νικόλαο Γουγουλάκη και Εμμανουήλ Παπαιωάννου για τις πολυετείς προσπάθειες που κατέβαλαν για τη δικαίωση των υποθέσεών μας.»