Αποζημίωση 615.000 ευρώ για κατεδάφιση σπιτιού στη Ρόδο

Αποζημίωση 615.000 ευρώ για κατεδάφιση σπιτιού στη Ρόδο

Αποζημίωση 615.000 ευρώ για κατεδάφιση σπιτιού στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3272 ΦΟΡΕΣ

Περί τις 615.000 ευρώ διεκδικούσαν ως αποζημίωση δύο αδελφές, από συμπολίτισσά μας για την κατεδάφιση σπιτιού σε οικόπεδο ιδιοκτησίας τους!

Η υπόθεση εξετάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου, το οποίο και με απόφασή του απέρριψε την αγωγή, δικαιώνοντας την συμπατριώτισσά μας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για διαμάχη μεταξύ δύο οικογενειών η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αγωγή που έχει κατατεθεί από τις δύο αδελφές διαρκεί αρκετά χρόνια.

Στο περιστατικό για το οποίο και κατατέθηκε η αγωγή σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2013 στο οικόπεδο που έχουν από κοινού οι δύο αδελφές μέσα στο οποίο και υπήρχε μία μικρή κατοικία στην οποία διέμεναν οι γονείς τους έως το θάνατό τους.

Οι ίδιες αναφέρουν ότι απογευματινές ώρες της ημέρας εκείνης τους ειδοποίησαν γείτονες ότι εκσκαφέας μπήκε μέσα στο οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή της Ιξιάς και σχεδόν κατεδάφισε το σπίτι που υπήρχε εκεί αφού καταστράφηκαν οι τοίχοι και η οροφή του. Το δε ακίνητο, ισχυρίζονταν ότι επρόκειτο να επισκευάσουν για να κατοικήσει η κόρη της μίας αδελφής μαζί με τον αρραβωνιαστικό της μετά το γάμο τους.

Οι δύο αδελφές θεώρησαν ως υπεύθυνη τη συμπολίτισσά μας για την ενέργεια της κατεδάφισης και στράφηκαν δικαστικά εναντίον της καταθέτοντας αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου, δια του δικηγόρου τους κ. Μιχάλη Καντιδενού, με την οποία ζητούσαν συνολικά το ποσό των 615.000 ευρώ για την βλάβη που είχαν υποστεί και για διαφυγόντα κέρδη.

Η δε συμπολίτισσά μας αντέκρουσε τους ισχυρισμούς αυτούς δια του δικηγορικού Γραφείου του κ. Μηνά Τσέρκη και των συνεργατών του καταφέρνοντας να «κερδίσει» την υπόθεση καθώς απορρίφθηκε η αγωγή, ως απαράδεκτη.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο