Νατάσα Βενετοκλή: Η απόφασή μου να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” είναι πλήρως συνειδητή

Ιδιαίτερη αίσθηση, σε όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, προκάλεσε η απόφαση της πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Νατάσας Βενετοκλή, να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” του κ. Μανώλη Γλυνού.

Η υποψηφιότητα της κ. Βενετοκλή εκτιμάται ότι καθορίζει νέα δεδομένα στην εκλογική μάχη και ήδη αρκετοί συμπατριώτες μας έχουν σπεύσει να κάνουν γνωστό ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της.
Ειδικά για το νησί της Ρόδου, η υποψηφιότητα της κ. Βενετοκλή μπορεί να αποδειχθεί καταλύτης για την έκβαση της μάχης.
«Η απόφασή μου είναι πλήρως συνειδητή» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου η Νατάσα Βενετοκλή, τονίζοντας ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές προέχει ο τόπος και όχι τα κόμματα.
Ανέφερε ότι διατηρεί στο ακέραιο τις πολιτικές της καταβολές, παραμένοντας πιστή στη φιλελεύθερη παράταξη, ωστόσο αποφάσισε να ενταχθεί ως ανεξάρτητο μέλος στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού, καθώς το ήθος και η εμπειρία του αποτελούν εγγύηση για την αυτοδιοίκηση.
«Η παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”, είπε, έχει ένα μεγάλο ατού. Δεν έχει κομματική ταυτότητα. Ενώνει δυνάμεις για το καλό του τόπου».
Αναφερόμενη στις διαγραφές στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που προσχώρησαν στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού, ενώ απόφαση του κόμματος είναι η στήριξη του νυν Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η κ. Βενετοκλή υποστήριξε ότι το αντίκτυπο της απόφασης αυτής δεν είναι θετικό».