Η προέλαση του «Ροδίων Άθλησις» συνεχίζεται…

Η προέλαση του «Ροδίων Άθλησις» συνεχίζεται…

Η προέλαση του «Ροδίων Άθλησις» συνεχίζεται…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 274 ΦΟΡΕΣ

Πέρασε και από την Ερυθραία νικώντας με 3-0 τον Πανερυθραϊκό

Μια ακόμα σπουδαία νίκη σημείωσε προχθές το «Ροδίων Άθλησις». Πέρασε από την Ερυθραία νικώντας με 3-0 σετ τον Πανερυθραϊκό και συνέχισε να οδηγεί την… κούρσα στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ για τον 1ο Υποόμιλο της Α2 βόλεϊ ανδρών.

Οι παίκτες του Αλέξη Καμπερίδη, μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ να πάρουν τη νίκη και μάλιστα «καθαρά», προκειμένου να μην έχουν βαθμολογικές απώλειες λίγο πριν πάνε στο ντέρμπι της Κρήτης, στο οποίο θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ.

Συνάντησαν αντίσταση όπως αναμενόταν από τους γηπεδούχους, αλλά τελικά πήραν το α΄ σετ με 25-21 και φυσικά την ψυχολογία με το μέρος τους.

Στο β΄ σετ οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση κι έδωσαν μάχη μέχρι το τέλος του σετ. Υπήρχαν στιγμές εντυπωσιακές στο παιχνίδι, στις άμυνες και στο μπλοκ ιδιαίτερα, αλλά το «Ροδίων» πιο αποφασιστικό, πήρε και το β΄ σετ με 27-25 κάνοντας το 2-0.

Το 3-0 ήρθε λίγο αργότερα, με το «Ροδίων» να το κατακτά με 25-20 και να παίρνει με 3-0 μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Τα σετ: 21-25 σε 25΄ το α΄, 25-27 σε 33΄ το β΄, 20-25 σε 25΄ το γ΄.

Τον αγώνα διηύθυναν οι Μιχαήλογλου-Οικονόμου.

Οι ομάδες:
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Βήτας Σ, Βήτας Ι., Κοτσάμπασης Κ., Σεβζάκης Β., Καραγιώργος Χ., Ρουσόπουλος Θ., Μανδηλάρης Σ., Λέπουρας Α, Πλεμμένος Θ., Φιλιππουπολίτης Χ., Κωστόπουλος Γ., Τσικάτος Δ., Μήττας Κ., Κοτσάμπασης Μ.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μακρής Ν., Σαρικεϊσογλου Μ., Παππάς Α., Σακόγλου Χ., Ποτολίδης Π., Προδρομίδης Β., Αρβανίτης Ν., Ηλίας Θ., Μοσχούς Χ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!