Η προέλαση του «Ροδίων Άθλησις» συνεχίζεται…

Μια ακόμα σπουδαία νίκη σημείωσε προχθές το «Ροδίων Άθλησις». Πέρασε από την Ερυθραία νικώντας με 3-0 σετ τον Πανερυθραϊκό και συνέχισε να οδηγεί την… κούρσα στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ για τον 1ο Υποόμιλο της Α2 βόλεϊ ανδρών.

Οι παίκτες του Αλέξη Καμπερίδη, μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ να πάρουν τη νίκη και μάλιστα «καθαρά», προκειμένου να μην έχουν βαθμολογικές απώλειες  λίγο πριν πάνε στο ντέρμπι της Κρήτης, στο οποίο θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ.

Συνάντησαν αντίσταση όπως αναμενόταν από τους γηπεδούχους, αλλά τελικά πήραν το α΄ σετ με 25-21 και φυσικά την ψυχολογία με το μέρος τους.

Στο β΄ σετ οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση κι έδωσαν μάχη μέχρι το τέλος του σετ. Υπήρχαν στιγμές  εντυπωσιακές στο παιχνίδι, στις άμυνες και στο μπλοκ ιδιαίτερα, αλλά το «Ροδίων» πιο αποφασιστικό, πήρε και το β΄ σετ με 27-25 κάνοντας το 2-0.

Το 3-0 ήρθε λίγο αργότερα, με το «Ροδίων» να το κατακτά με 25-20 και να παίρνει με 3-0 μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.  

Τα σετ: 21-25 σε 25΄ το α΄, 25-27 σε 33΄ το β΄, 20-25 σε 25΄ το γ΄. 

Τον αγώνα διηύθυναν οι Μιχαήλογλου-Οικονόμου. 

Οι ομάδες: 
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Βήτας Σ, Βήτας Ι., Κοτσάμπασης Κ., Σεβζάκης Β., Καραγιώργος Χ., Ρουσόπουλος Θ., Μανδηλάρης Σ., Λέπουρας Α, Πλεμμένος Θ., Φιλιππουπολίτης Χ., Κωστόπουλος Γ., Τσικάτος Δ., Μήττας Κ., Κοτσάμπασης Μ. 
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μακρής Ν., Σαρικεϊσογλου Μ., Παππάς Α., Σακόγλου Χ., Ποτολίδης Π., Προδρομίδης Β., Αρβανίτης Ν., Ηλίας Θ., Μοσχούς Χ.