Ρόδος: Σταυροδρόμι πολιτισμών και συμπράξεων Μουσικών Σχολείων

Ρόδος: Σταυροδρόμι πολιτισμών και συμπράξεων Μουσικών Σχολείων

Ρόδος: Σταυροδρόμι πολιτισμών και συμπράξεων Μουσικών Σχολείων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο συνεργασιών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με άλλα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις και μαθητικές συναυλίες:

Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης.
Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Σχολείου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Αλίμου.
Πέμπτη 4 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: Μαθητές και μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Ρόδου και Πειραιά, θα πραγματοποιήσουν συναυλία αφιερωμένη σε Έλληνες Συνθέτες του 20ου αιώνα ερμηνεύοντας έργα για πιάνο.
Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: Το Σμυρναίικο Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια και μελωδίες της Μ. Ασίας με τη συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Χορού του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.
Σάββατο 6 Απριλίου στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα «ΚΡΗΤΗ– ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ– ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ: Παράλληλα Μουσικά Μονοπάτια», με τραγούδια που μας ταξιδεύουν πάνω από την ανατολική Μεσόγειο.

Συμμετέχουν: Ορχηστρικά και φωνητικά σύνολα των Μουσικών σχολείων Ρόδου και Πειραιά, καθώς και η ορχήστρα και οι χορευτικές ομάδες της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών