Ιάλυσος: Μου ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια δοξασμένα!

Ιάλυσος: Μου ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια δοξασμένα!

Ιάλυσος: Μου ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια δοξασμένα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 451 ΦΟΡΕΣ

Ομάδα της Football League είναι από το βράδυ της Κυριακής ο «τοξοβόλος». «Τα καλύτερα έρχονται», υπόσχεται ο πρόεδρός του Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από το απόγευμα της Κυριακής η Ιαλυσός, καθώς το καμάρι της, ο ποδοσφαιρικός «τοξοβόλος», επιστρέφει… δόξα και τιμή στη Football League, στην κατηγορία που στο παρελθόν είχε γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του.

Το 4-0, με το οποίο οι «ερυθροκίτρινοι» πέρασαν από την έδρα του Πανμοβριακού, ήρθε να «σφραγίσει» και διά των αριθμών την πολυπόθητη άνοδο, με περισσότερους από εξήντα φιλάθλους να υποδέχονται το ίδιο βράδυ την αποστολή στο αεροδρόμιο, να στήνουν το δικό τους πανηγύρι με συνθήματα και βεγγαλικά και να περιμένουν για τα καλύτερα, τη φιέστα που θα διοργανώσει η διοίκηση.

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται από προχθές και ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο οποίος με μήνυμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές τους κα υποσχέθηκε τα ακόμα καλύτερα στο μέλλον:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, έναν προς έναν για τα αμέτρητα μηνύματα συγχαρητηρίων και αγάπης που έλαβα μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μου. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον Ιάλυσο από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την ομάδα.

Στα χρόνια της ενασχόλησης μου με το ποδόσφαιρο έχω κάνει πραγματικούς φίλους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και σήμερα το ένιωσα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να δώσουμε στο νησί μας αυτό που δικαιούται εδώ και χρόνια. Μια ομάδα στην Superleague που θα φέρει όλο τον κόσμο στο γήπεδο για να την αγαπάει και να τη στηρίζει. Να είστε όλοι καλά. Τα καλύτερα έρχονται».

Η επόμενη μέρα
Τίποτα δεν πρόκειται να αφήσουν στην τύχη τους οι άνθρωποι του Ιάλυσου, οι οποίοι δεν θα περιμένουν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για να αρχίσουν να οργανώνουν τον σύλλογο για τη συμμετοχή του στη Football League.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την ίδρυση ΠΑΕ, περιμένοντας ταυτόχρονα τις αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, όπως και της ΕΠΟ, για τη δομή της νέας Football League. Παράλληλα με την πρώτη ομάδα θα οργανωθεί κι εκείνη των Νέων, που είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Μιχάλη Χατζηνικήτα.

Συγχαρητήρια
Συγχαρητήριες επιστολές στον Ιάλυσο έστειλαν ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκος Νικολής, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός.

Ο Νίκος Νικολής
«Θέλω να συγχαρώ ολόψυχα τον ΓΑΣ Ιάλυσος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους. Στον Πρόεδρο και το Δ.Σ., στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του και σε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου που εργάστηκαν σκληρά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Εμείς σαν Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και σαν άνθρωποι του αθλητισμού χαιρόμαστε ιδιαίτερα με κάθε επιτυχία των συλλόγων των νησιών μας και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια. Απόδειξη πως δεν είμαστε μόνο λόγια αλλά προχωράμε με έργα, αποτελεί το γεγονός πως δημοπρατήθηκε και αναμένεται να αναλάβει ο εργολάβος το έργο της δημιουργίας νέου γηπέδου στο Λύκειο Ιαλυσού».

Ο Φώτης Χατζηδιάκος
«Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τα μέλη Διοίκησης, του συλλόγου ΓΑΣ Ιάλυσος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και την επιστροφή του σε Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Διοίκηση θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, και οι χιλιάδες φίλοι του Ιαλυσού αλλά και του ποδοσφαίρου στο νησί θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητικούς συλλόγους του νησιού, και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε μελλοντική συνεργασία».

Ο Μανώλης Γλυνός
«Έπειτα από πολλά χρόνια ο ΓΑΣ Ιάλυσος επιστρέφει πανάξια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, σε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα όπως και στους φιλάθλους που δίνουν το “παρών” τους στους αγώνες.

Οι συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, έφεραν μετά από επίπονη και φιλόδοξη προσπάθεια τον ΓΑΣ Ιάλυσος στη Football League, εκεί όπου ανήκει. Καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία και πάντα επιτυχίες.

Εύχομαι την ίδια επιτυχημένη πορεία να ακολουθήσει και ο Διαγόρας, έπειτα από τους αγώνες μπαράζ που έχει μπροστά του και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδό του.

Ως αυριανή περιφερειακή αρχή θα είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους των νησιών μας στηρίζοντας τις προσπάθειές τους και βοηθώντας το έργο τους».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!