Επιστροφή με διάκριση για την Ελένη Τσαβαρή

Γλυκόπικρη …γεύση άφησε η παρουσία της Ελένης Τσαβαρή σε δύο σημαντικούς ποδηλατικούς αγώνες, στη δυναμική της επιστροφή ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Η αθλήτρια του «Μεσόγειος» συμμετείχε στην ατομική χρονομέτρηση του αγώνα «Κανέλλος Κανελλόπουλος» στις 24 Μαρτίου και στον διεθνή γύρο ''AFRODITIS CYCLING RACE'' στην Πάφο της Κύπρου. Συνολικά ήταν τέσσερις αγωνιστικές μέρες που ανταποκρίθηκε όσο μπορούσε καλύτερα αφού δεν είχε πάντα την τύχη με το μέρος της.

Συγκεκριμένα στη συμμετοχή της στον 42ο Γύρο Θυσίας, η Ελένη Τσαβαρή  ήταν νικήτρια την πρώτη μέρα στην ατομική χρονομέτρηση «Κανέλλος Κανελλόπουλος», αλλά τη δεύτερη, στον αγώνα της ανάβασης Καλαβρύτων, ενεπλάκη σε πτώση μέσα στο γκρουπ στη Χαλανδρίτσα, με αποτέλεσμα να χάσει επαφή με τις πρωτοπόρες, τερματίζοντας τελικά στην 7η θέση. 

Δύο μέρες μετά αναχώρησε με την Εθνική μας ομάδα για την Κύπρο και την Παρασκευή 29 Μαρτίου, έχοντας πολύ καλή επίδοση, λίγα χιλιόμετρα πριν το τερματισμό, στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, έπαθε λάστιχο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε εγκατάλειψη!

Την επόμενη μέρα, στην αντοχή, κατάφερε να τερματίσει στην 20ή θέση ενός δύσκολου κι απαιτητικού αγώνα, με υψηλό επίπεδο συμμετεχουσών αλλά έδειξε ότι αρχίζει να ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον καλό της αγωνιστικό εαυτό, μετά την περιπέτεια της προηγούμενης χρονιάς με τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε.

Η διοίκηση του «Μεσόγειος» συγχαίρει την Ελένη Τσαβαρή για την προσπάθεια και την επίδοσή της και της εύχεται υγεία και καλή συνέχεια!

Επίσης, ευχαριστεί τον ομοσπονδιακό προπονητή κο Φαραντάκη και την έφορο εθνικών ομάδων γυναικών κα Λυμπεράκου, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της όπως και τον κο Παναγιώτη Γρούβα, έφορο εθνικών ομάδων δρόμου, για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αθλήτρια.