Επιστροφή με διάκριση για την Ελένη Τσαβαρή

Επιστροφή με διάκριση για την Ελένη Τσαβαρή

Επιστροφή με διάκριση για την Ελένη Τσαβαρή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Νικήτρια αναδείχθηκε η αθλήτρια του «Μεσόγειος» στην ατομική χρονομέτρηση του 42ου Γύρου Θυσίας στην Αχαΐα

Γλυκόπικρη …γεύση άφησε η παρουσία της Ελένης Τσαβαρή σε δύο σημαντικούς ποδηλατικούς αγώνες, στη δυναμική της επιστροφή ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Η αθλήτρια του «Μεσόγειος» συμμετείχε στην ατομική χρονομέτρηση του αγώνα «Κανέλλος Κανελλόπουλος» στις 24 Μαρτίου και στον διεθνή γύρο ''AFRODITIS CYCLING RACE'' στην Πάφο της Κύπρου. Συνολικά ήταν τέσσερις αγωνιστικές μέρες που ανταποκρίθηκε όσο μπορούσε καλύτερα αφού δεν είχε πάντα την τύχη με το μέρος της.

Συγκεκριμένα στη συμμετοχή της στον 42ο Γύρο Θυσίας, η Ελένη Τσαβαρή ήταν νικήτρια την πρώτη μέρα στην ατομική χρονομέτρηση «Κανέλλος Κανελλόπουλος», αλλά τη δεύτερη, στον αγώνα της ανάβασης Καλαβρύτων, ενεπλάκη σε πτώση μέσα στο γκρουπ στη Χαλανδρίτσα, με αποτέλεσμα να χάσει επαφή με τις πρωτοπόρες, τερματίζοντας τελικά στην 7η θέση.

Δύο μέρες μετά αναχώρησε με την Εθνική μας ομάδα για την Κύπρο και την Παρασκευή 29 Μαρτίου, έχοντας πολύ καλή επίδοση, λίγα χιλιόμετρα πριν το τερματισμό, στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, έπαθε λάστιχο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε εγκατάλειψη!

Την επόμενη μέρα, στην αντοχή, κατάφερε να τερματίσει στην 20ή θέση ενός δύσκολου κι απαιτητικού αγώνα, με υψηλό επίπεδο συμμετεχουσών αλλά έδειξε ότι αρχίζει να ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον καλό της αγωνιστικό εαυτό, μετά την περιπέτεια της προηγούμενης χρονιάς με τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε.

Η διοίκηση του «Μεσόγειος» συγχαίρει την Ελένη Τσαβαρή για την προσπάθεια και την επίδοσή της και της εύχεται υγεία και καλή συνέχεια!

Επίσης, ευχαριστεί τον ομοσπονδιακό προπονητή κο Φαραντάκη και την έφορο εθνικών ομάδων γυναικών κα Λυμπεράκου, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της όπως και τον κο Παναγιώτη Γρούβα, έφορο εθνικών ομάδων δρόμου, για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αθλήτρια.

Διαβάστε ακόμη

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»