Ικανοποίηση στο στρατόπεδο του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1364 ΦΟΡΕΣ

Διάχυτη είναι από προχθές το βράδυ η ικανοποίηση στο επιτελείο της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», του Δημάρχου Ρόδου και εκ νέου υποψηφίου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, καθώς η εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους συμπολιτών μας.

Χαμόγελα έφερε στα στελέχη και τους φίλους της παράταξης του Δημάρχου η προχθεσινή βραδιά καθώς αρκετή ώρα πριν από την εκδήλωση των εγκαινίων, που ήταν προγραμματισμένη για τις 8:00 το βράδυ, στον ίδιο χώρο που είχε επιλεγεί και το 2014, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Εθελοντών Δωδεκανησίων, στην καρδιά της πόλης, είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται μέλη και φίλοι της.

Γύρω στις 8:00 το βράδυ, το εκλογικό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο όπως και ο δρόμος έξω από αυτό. Αφού τελέστηκε ο αγιασμός από τον πατέρα Ιωάννη, στη συνέχεια μετέβησαν στον εξωτερικό χώρο καθώς η ομιλία του Δημάρχου επελέγη να γίνει έξω. Παρά την κρύα Απριλιάτικη βραδιά, ο κόσμος παρακολούθησε την ομιλία και έμεινε συγκεντρωμένος αρκετή ώρα μετά τη λήξη της.

Ο κ. Χατζηδιάκος, συγκινημένος, χαιρετούσε και φωτογραφιζόταν με όλους. Όπως είχε προαναγγείλει, στην ομιλία του, η οποία διήρκεσε κάτι περισσότερο από δέκα λεπτά, αναφέρθηκε στα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας αλλά και στο όραμά τους για το μέλλον της Ρόδου.

Εκεί, βέβαια, βρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι και τα στελέχη της παράταξης, αρκετά μέλη και φίλοι της. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν: ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», κ. Μανόλης Γλυνός και αρκετά στελέχη της παράταξής του, ο πρώην Υπουργός κ. Κοσμάς Σφυρίου, ο πρώην Δήμαρχος Ροδίων κ. Γιώργος Γιαννοπουλος, ο πρώην

Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Παπανικόλας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Τέλης Ηρακλείδης, ο πρώην Πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου κ. Φώτης Κωστόπουλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Σάββας Χατζησάββας και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών