Ετοιμάζεται το ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο”

Ετοιμάζεται το ψηφοδέλτιο της  “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο”

Ετοιμάζεται το ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 493 ΦΟΡΕΣ

Την κάθοδο της παράταξης της «Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο» στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοίνωσαν στελέχη της, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.

Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Νίκος Αττιτής καθώς και τα μέλη της παράταξης κ.κ. Ευάγγελος Χριστοδούλου δικηγόρος, Μιχάλης Τηλιακού ιδιωτικός υπάλληλος και η κα Στέλλα Σαββατιανού ιδιωτική υπάλληλος.

Καταρχήν, ο κ. Αττιτής είπε ότι με αυτή την ανακοίνωση θέλουν να διαψεύσουν τις «πράσινες, τις μπλε και τις ροζ Κασσάνδρες». Και δήλωσε στη συνέχεια:

«Θέλουμε να δηλώσουμε ότι, παρά τις πιέσεις που δέχονται οι ψηφοφόροι μας και οι υποψήφιοί μας γενικά στο Νότιο Αιγαίο αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα, το ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο” είναι έτοιμο. Το ψηφοδέλτιό μας συγκροτείται από εκατό τοις εκατό εθνικιστές και πατριώτες οι οποίοι είναι πιστοί στην ιδεολογία και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν αυτές τις θέσεις με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των νησιωτών μας, εφόσον κληθούν από τον Δωδεκανησιακό και Κυκλαδίτικο λαό για να εκπροσωπηθούν.

Η παρουσία μας στο περιφερειακό συμβούλιο θα είναι πολιτική και ουσιαστική ως προς τα θέματα που απασχολούν τους νησιώτες της Περιφέρειάς μας και με γνώμονα πάντα τη διαφάνεια και την ενημέρωση των νησιωτών μας».

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες με παρουσία στελέχους από τα κεντρικά.
Όσο για το ποσοστό στο οποίο προσδοκά η «Ελληνική Αυγή» στις περιφερειακές εκλογές, σύμφωνα με τον κ. Αττιτή, πιστεύουν ότι θα είναι λίγο ανεβασμένο και ότι θα εκλέξουν τρεις με τέσσερις περιφερειακούς συμβούλους.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών