Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρακτικό  της διακομματικής από το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Ομόφωνα εγκρίθηκε το πρακτικό της διακομματικής επιτροπής από το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου το οποίο συνεδρίασε τελικά εκτάκτως χθες για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα, η έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. είχε ως μοναδικό θέμα το εξής:
«Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών έτους 2019 για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών».

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν δύο συνεδριάσεις της διακομματικής επιτροπής, μία για το στήσιμο των περιπτέρων προβολής των παρατάξεων και των κομμάτων και μία για τα ταμπλό που θα τοποθετηθεί το διαφημιστικό υλικό τους.

Κατά τις συνεδριάσεις αυτές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες,  σημειώθηκαν αποχωρήσεις και διαφωνίες ενώ ο εκπρόσωπος της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, κ. Γιώργος Υψηλάντης, δεν υπέγραψε το πρακτικό.

Έτσι, λόγω και των αποχωρήσεων αλλά και επειδή στη δεύτερη συνεδρίαση δεν προσήλθαν όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων και των παρατάξεων, ορίστηκε έκτακτο δ.σ. για την Πέμπτη το μεσημέρι, το οποίο έπειτα από δύο αναβολές, λόγω μη απαρτίας, συνεδρίασε τελικά χθες και ενέκρινε ομόφωνα το πρακτικό της διακομματικής.