Συνεδριάζει τη Δευτέρα η διακομματική επιτροπή

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η διακομματική επιτροπή

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η διακομματική επιτροπή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Δευτέρα (αύριο) πρόκειται να συνεδριάσει η διακομματική επιτροπή στον δήμο της Ρόδου, για να καθορίσει τις ώρες λειτουργίας και τον βαθμό έντασης των μεγαφωνικών εγκαταστάσεων των εκλογικών κέντρων, τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών, κατά την προεκλογική περίοδο των γενικών βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Ειδικότερα, στην πρόσκληση του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου αναφέρονται τα εξής:
“Καλούμε σε συνάντηση, στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχείου Ρόδου, όλους τους εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις προσεχείς Εθνικές εκλογές της 07-07-2019, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ.
Σκοπός της συνάντησης είναι η συζήτηση και υπογραφή σχετικού πρακτικού, αναφορικά με την κατανομή κοινόχρηστων χώρων και του καθορισμού χρήσης αυτών για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών.

Το σχετικό πρακτικό που θα υπογραφεί από τους παρόντες εκπροσώπους, θα τεθεί υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου, για έγκριση. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στη σύσκεψη να είναι εγγράφως διαπιστευμένοι από την παράταξη την οποία νομίμως εκπροσωπούν και συνεπώς δεσμεύουν.

Η παρούσα πρόσκληση να δημοσιοποιηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου καθώς και με κάθε πρόσφορο έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ”

Διαβάστε ακόμη

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας