Ιστοσελίδα μονοπατιών και διαφημιστικό  φυλλάδιο από  το 1ο ΕΠΑΛ Καρπάθου

Τη φετινή χρονιά στο 1ο ΕΠΑΛ Καρπάθου, στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΝΑΕ – Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, έλαβε χώρα η δράση «Βήματα στην Κάρπαθο», η οποία αφορούσε κυρίως τους μαθητές της Α’ τάξης. 

«Σχεδιάσαμε, προετοιμαστήκαμε, περπατήσαμε, καταγράψαμε και αναλύσαμε 6 διαδρομές. Αλλά κυρίως ζήσαμε την εμπειρία.

Και με αυτή τη δημοσίευση μοιραζόμαστε μαζί σας την εμπειρία μας, μέσα από τα παραγόμενα της δράσης:
α) Το τρίπτυχο διαφημιστικό φυλλάδιο, σε αγγλική γλώσσα, με 4 προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές γύρω από τα Πηγάδια, το οποίο ήδη διανεμήθηκε στις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις στα Πηγάδια.
«Κατεβάστε» το σε μορφή pdf από τον σύνδεσμο: https://1drv.ms/b/s!AvdtdhHyqkPbixtZIo1n-U9vBl-0?e=nrpSg9

β) Την ιστοσελίδα της δράσης: www.stepsonkarpathos.gr η οποία, σε αυτή τη φάση, περιλαμβάνει πληροφορίες σε ελληνική γλώσσα για 10 διαδρομές (τις 6 που περπατήσαμε και ακόμα 4, από τα στοιχεία που μας παρέθεσε ο τοπικός πεζοπορικός όμιλος Όμιλος Φίλων Βουνού & Θάλασσας Καρπάθου).

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης πληροφορίες για το νησί της Καρπάθου και στοιχεία από το πρόγραμμα ΜΝΑΕ, όπως αυτό εφαρμόστηκε στο σχολείο μας (μαζί με βίντεο από τις διαδρομές και συνεντεύξεις μαθητών με τις εντυπώσεις τους).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο Φίλων Βουνού και Θάλασσας Καρπάθου για τη συνεργασία και ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι στους μαθητές μας!», αναφέρεται σε ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ.