"Φουντώνει" η μάχη του σταυρού στα Δωδεκάνησα

"Φουντώνει" η μάχη  του σταυρού στα Δωδεκάνησα

"Φουντώνει" η μάχη του σταυρού στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1005 ΦΟΡΕΣ

Επί ποδός... αγώνα οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων

Ελάχιστα είναι πλέον τα εικοσιτετράωρα που απομένουν μέχρι την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Κόμματα, υποψήφιοι και στελέχη βρίσκονται σε υψίστη ετοιμότητα, προσδοκώντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τους ίδιους και για τα κόμματά τους.

Σε ό,τι αφορά την περιοχή της Δωδεκανήσου, το ενδιαφέρον για τη μάχη του σταυρού, εστιάζεται ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων: Της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλο είναι επίσης το ενδιαφέρον, για τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ το οποίο συγκριτικά με άλλες περιοχές της χώρας, διατηρεί ισχυρές δυνάμεις στα Δωδεκάνησα, στα οποία μάλιστα είχε καταφέρει να πάρει έδρα στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και αν εκλεγεί ο κος Δημήτρης Κρεμαστινός. Ουσιαστικά η μάχη που θα δώσουν οι υποψήφιοι των κομμάτων, είναι χωρίς... προγνωστικά, σε ό,τι αφορά πάντα τους σταυρούς προτίμησης που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν.

Το ενδιαφέρον, εστιάζεται ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Δωδεκανήσου (Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη, Μίκα Ιατρίδη, Γιάννη Παππά, Αντώνη Γιαννικουρή και Ελένη Μαυρόγαλου) και ανάμεσα στους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Νεκτάριο Σαντορινιό, Δημήτρη Γάκη και Ηλία Καματερό).

Από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ ισχυρή θεωρείται η υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, αλλά δυνατή εμφάνιση αναμένεται επίσης να κάνει και η κα Ελευθερία (Λίτσα) Φτακλάκη, ο Βάιος Καλοπήτας, καθώς επίσης και ο πρώην έπαρχος Καρπάθου κος Μιχάλης Χανιώτης, ο Σαράντος Μpακρυσιώρης και οι κυρίες Ελένη Γαβαλά και Μαρία Παπαζαχαρίου. Στο πλαίσιο αυτό οι υποψήφιοι οργανώνονται και κλιμακώνουν τις περιοδείες και τις επισκέψεις τους σε όλα τα νησιά του νομού μας. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς πραγματοποίησαν ή έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις κα συγκεκριμένα:

Ο Βάιος Καλοπήτας, από το ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο Rodos Park.

Ο Μάνος Κόνσολας, από τη Νέα Δημοκρατία, θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του συγκέντρωση αύριο Τετάρτη στις 8.30μμ στον πεζόδρομο της Εθνάρχου Μακαρίου, κάτω ακριβώς από το εκλογικό του Κέντρο.

Ο Βασίλης Υψηλάντης, από τη Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση μεθαύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ. στο RONDA (ΕΛΛΗ)

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, από το ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία μεθαύριο Πέμπτη στις 4 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο “ΡΟΔΟΝ”.
Η Λίτσα Φτακλάκη, από το ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει την προεκλογική της συγκέντρωση την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στο Ροδίνι στον αύλειο χώρο.

Δίπλα στους υποψήφιος βρίσκεται το στενό επιτελείο των συνεργατών, των φίλων και των στελεχών τους ενώ στη μάχη αυτή επίσης βρίσκονται επίσης νέα και παλιά στελέχη που έχουν δραστηριοποιηθεί είτε σε κομματικό επίπεδο, είτε στον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αντίστοιχα, τα νησιά μας, «οργώνουν» επίσης και τα στελέχη των υπόλοιπων μικρότερων κομμάτων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει τόσος μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσά τους.
Οι μέρες αυτές σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζονται ως κρίσιμες και καθοριστικές και για το λόγο αυτό τα επιτελεία των υποψηφίων και οι ίδιοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μπορέσουν να επισκεφθούν κάθε νησί και κάθε χωριό του νομού μας και να έρθουν σε επαφές με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»