Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στα νησιά μας

Χωρίς σημαντικά προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στα νησιά του νομού μας, από το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες.
Από τις πρώτες αναφορές πάντως, προκύπτει ότι η συμμετοχή των ψηφοφόρων, κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, τις πρώτες τουλάχιστον ώρες.
Ελλείψεις επίσης σε σημαντικό βαθμό καταγράφονται και στη σύνθεση των εφορευτικών επιτροπών σε πολλά εκλογικά τμήματα του νομού μας.
Η εικόνα, χαρακτηρίζεται ανάλογη με αυτήν των ευρωεκλογών και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.


Η ΡΟΔΙΑΚΗ και το δημοσιογραφικό της επιτελείο, βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε πλήρη ετοιμότητα, για την καταγραφή όλων των εξελίξεων στην διάρκεια της ημέρας.
Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, σε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία σύνταξης, θα καταγράφονται και θα ανακοινώνονται άμεσα, όλα τα εκλογικά αποτελέσματα από  τις πόλεις, τα νησιά και τα χωριά της Δωδεκανήσου, καθώς επίσης και οι σταυροί προτίμησης που θα συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι των κομμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στην ιστοσελίδα της ΡΟΔΙΑΚΗΣ θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών, όπου θα μεταδίδονται άμεσα και τα αποτελέσματα των εκλογών σε εθνικό επίπεδο.