Η Ρόδος με τα υπέροχα νεοκλασικά της προσελκύει τους επιχειρηματίες σε νέες επενδύσεις

Το μέχρι πρότινος ερειπωμένο κτήριο στην αρχή της Ορφανίδου, απέναντι από το άγαλμα του Διαγόρα,  άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του με το όνομα “CARNE”  φιλοδοξώντας να γίνει το στέκι όσων αγαπούν το καλό κρέας. 

Κατά την ανακαίνιση του κτηρίου, οι επιθυμίες του Βαγγέλη Χατζηβαλσάμη, ιδιοκτήτη και της επιχείρησης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ήταν σαφείς και αυστηρές.  Η μορφή που θα αποκτούσε το κτήριο έπρεπε να ήταν προσαρμοσμένη στην αρaχική του αρχιτεκτονική με σεβασμό τόσο στο στιλ του όσο και στην εποχή στην οποία κατασκευάστηκε. Το αποτέλεσμα είναι ένας εντυπωσιακά φωταγωγημένος χώρος με έντονο το πράσινο χρώμα αλλά και ρετρό λεπτομέρειες που χωρίς αμφιβολία αλλάζει την εικόνα της περιοχής. 

Με θέα το ηλιοβασίλεμα της Ψαροπούλας, τόσο στην μπροστινή αυλή, όσο και στον πλήρως κλιματιζόμενο πρώτο όροφο, το “CARNE” δηλώνει ακόμα και με το όνομά του (στα ιταλικά σημαίνει κρέας) αλλά και το διακριτικό meat-fire-wine, την αγάπη του για την κρεοφαγία.

Ο Γιάννης Αναστασιάδης, γνωστός στους φίλους του (και όχι μόνο) για το δικό του πάθος του για το καλό κρέας, επιμελείται στην ανοιχτή κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας κάθε λεπτομέρεια. Ο executive chef του “CARNE” δημιουργεί και παρουσιάζει απλά και λιτά πιάτα που βασίζονται σε καθαρές πρώτες ύλες και σε εξαιρετικής ποιότητας κρέατα. Εκλεκτά παρασκευάσματα, ζουμερά χοιρινά, black angus σε εξαιρετικές κοπές και μοσχαρίσια φιλέτα με υπέροχη πορφυρότητα και φυσικά επικό ψήσιμο!

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία, δεν μένει παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε δροσερές μπύρες ή  βελούδινα παλαιωμένα κρασιά της κάβας 

Το “CARNE” εντάσσεται στον όμιλο Chatzivalsamis Group και για την δημιουργία του,  σημαντικό ρόλο είχε η ομάδα η οποία έχει στηρίξει με επιτυχία και τα υπόλοιπα μαγαζιά του ιδιοκτήτη. Έτσι, μετά τα “Cavo Tango”, “Cavo Italiano”, το εστιατόριο “Πεζούλι” στην Ιαλυσό και το “Dali Art Bistro” στην πόλη της Ρόδου, πλέον στον όμιλο εντάσσεται και το “CARNE”.

Αν είστε λάτρεις του κρέατος αξίζει να γνωρίσετε το “CARNE”!

Το Carne meat fire wine σας υποδέχεται καθημερινά στην αυλή του από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και ευελπιστεί να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός.