Η Ρόδος με τα υπέροχα νεοκλασικά της προσελκύει τους επιχειρηματίες σε νέες επενδύσεις

Η Ρόδος με τα υπέροχα νεοκλασικά της προσελκύει τους επιχειρηματίες σε νέες επενδύσεις

Η Ρόδος με τα υπέροχα νεοκλασικά της προσελκύει τους επιχειρηματίες σε νέες επενδύσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5006 ΦΟΡΕΣ

Το μέχρι πρότινος ερειπωμένο κτήριο στην αρχή της Ορφανίδου, απέναντι από το άγαλμα του Διαγόρα, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του με το όνομα “CARNE” φιλοδοξώντας να γίνει το στέκι όσων αγαπούν το καλό κρέας.

Κατά την ανακαίνιση του κτηρίου, οι επιθυμίες του Βαγγέλη Χατζηβαλσάμη, ιδιοκτήτη και της επιχείρησης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ήταν σαφείς και αυστηρές. Η μορφή που θα αποκτούσε το κτήριο έπρεπε να ήταν προσαρμοσμένη στην αρaχική του αρχιτεκτονική με σεβασμό τόσο στο στιλ του όσο και στην εποχή στην οποία κατασκευάστηκε. Το αποτέλεσμα είναι ένας εντυπωσιακά φωταγωγημένος χώρος με έντονο το πράσινο χρώμα αλλά και ρετρό λεπτομέρειες που χωρίς αμφιβολία αλλάζει την εικόνα της περιοχής.

Με θέα το ηλιοβασίλεμα της Ψαροπούλας, τόσο στην μπροστινή αυλή, όσο και στον πλήρως κλιματιζόμενο πρώτο όροφο, το “CARNE” δηλώνει ακόμα και με το όνομά του (στα ιταλικά σημαίνει κρέας) αλλά και το διακριτικό meat-fire-wine, την αγάπη του για την κρεοφαγία.

Ο Γιάννης Αναστασιάδης, γνωστός στους φίλους του (και όχι μόνο) για το δικό του πάθος του για το καλό κρέας, επιμελείται στην ανοιχτή κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας κάθε λεπτομέρεια. Ο executive chef του “CARNE” δημιουργεί και παρουσιάζει απλά και λιτά πιάτα που βασίζονται σε καθαρές πρώτες ύλες και σε εξαιρετικής ποιότητας κρέατα. Εκλεκτά παρασκευάσματα, ζουμερά χοιρινά, black angus σε εξαιρετικές κοπές και μοσχαρίσια φιλέτα με υπέροχη πορφυρότητα και φυσικά επικό ψήσιμο!

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία, δεν μένει παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε δροσερές μπύρες ή βελούδινα παλαιωμένα κρασιά της κάβας

Το “CARNE” εντάσσεται στον όμιλο Chatzivalsamis Group και για την δημιουργία του, σημαντικό ρόλο είχε η ομάδα η οποία έχει στηρίξει με επιτυχία και τα υπόλοιπα μαγαζιά του ιδιοκτήτη. Έτσι, μετά τα “Cavo Tango”, “Cavo Italiano”, το εστιατόριο “Πεζούλι” στην Ιαλυσό και το “Dali Art Bistro” στην πόλη της Ρόδου, πλέον στον όμιλο εντάσσεται και το “CARNE”.

Αν είστε λάτρεις του κρέατος αξίζει να γνωρίσετε το “CARNE”!

Το Carne meat fire wine σας υποδέχεται καθημερινά στην αυλή του από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και ευελπιστεί να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές