Σε ποιες επιτροπές ορίστηκαν οι βουλευτές της Δωδεκανήσου

Ορίστηκαν με απόφαση του προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, τα μέλη των διαρκών επιτροπών της Ολομέλειας της Βουλής.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι βουλευτές Δωδεκανήσου μετέχουν στις εξής επιτροπές:
• Η κ. Μίκα Ιατρίδη θα μετέχει στη διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων (αρμόδια για το υπουργείο Οικονομικών). Στην ίδια επιτροπή από πλευράς ΚΙΝΑΛ θα μετέχει και ο κ. Κ. Σκανδαλίδης.

• Ο κ. Βασίλης Υψηλάντης και ο κ. Ιωάννης Παππάς θα συμμετάσχουν στη διαρκή επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης (αρμόδια για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας,

• Ο κ. Νεκτάριος Σαντορινιός θα μετέχει στη διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου (αρμόδια για το υπουργείο Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού).

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ
Για τη συμμετοχή του στη διαρκή επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και για να συγχαρεί τους Βουλευτές της ΝΔ, Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη και Μίκα Ιατρίδη, για τα νέα τους καθήκοντα ο βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδειξε την αγάπη και τη βαρύτητα που δίνει στα νησιά μας και στο ρόλο που αυτά θα διαδραματίζουν τη νέα τετραετία.
Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς, τους Δωδεκανήσιους, η επιλογή του Μάνου Κόνσολα ως Υφυπουργού Τουρισμού, η εκλογή του Βασίλη Υψηλάντη ως Κοσμήτορα της Βουλής και η επιλογή της Μίκας Ιατρίδη ως αναπληρώτριας γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Σειρά έχει η συμμετοχή μου στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, γεγονός που με γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για την επίτευξη των στόχων και των σχεδίων μου, απέναντι στους συντοπίτες μου.

Μάνο, Βασίλη, Μίκα για ακόμα μια φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια. Η συνεργασία μας κρίνεται απαραίτητη, διότι με κοινούς αγώνες επιτυγχάνεται η πρόοδος και η ανάπτυξη, που τόσο επιζητούν τα Δωδεκάνησά μας. Ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε καλύτερες μέρες στον τόπος μας”.