Γαστρονομικό event στο εστιατόριο "Θάλαττα" του Lindos Village Resort and Spa

Γαστρονομικό event  στο εστιατόριο "Θάλαττα" του Lindos Village Resort and Spa

Γαστρονομικό event στο εστιατόριο "Θάλαττα" του Lindos Village Resort and Spa

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 907 ΦΟΡΕΣ

Στα Βλυχά της Λίνδου, στις 31 Αυγούστου 2019, ο αεικίνητος Executive Chef Σταύρος Μανουσάκης και η ομάδα του γαστρονομικού εστιατορίου “Θάλαττα” στο 5-άστερο ξενοδοχείο Lindos Village Resort and Spa, καλεί τον Ελληνο-αμερικανό Chef και φίλο από τα παλιά Angelo Vagioti στο πλαίσιο της συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών, βγάζοντας στο προσκήνιο την ελληνική κουζίνα με μεσογειακή προφορά.

Ο Executive Chef Σταύρος Μανουσάκης για το σύνολο των ξενοδοχείων Lindos Royal, Lindos Village Resort & Spa και Lindos Grand Resort and Spa του ομίλου Lindos Hotels, της οικογένειας Μηνέττου, εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια και συνάμα διδάσκει ως καθηγητής στα τμήματα ΙΕΚ της σχολής μαγειρικής Αnko της Ρόδου.

Στα τελευταία 15 χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, και έχοντας στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες με τα πολυτελή ξενοδοχεία The Ritz-Carlton Luxury Hotels & Resorts του Κατάρ στη Ντόχα, καθώς και με τα Swissotels Luxury Hotels & Resorts στη Σμύρνη, ο Σταύρος θεωρεί απαραίτητη τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση για την κάλυψη των νέων γαστρονομικών απαιτήσεων της εποχής μας και δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων, ανάμεσά τους:
• “Alain Ducasse Rencontres” στο Παρίσι, 3 Michelin Star program (2017).
• ‘’Tokyo Sushi Academy‘’ στην Ιαπωνία, απόκτηση διπλώματος στο ιαπωνικό sushi (2014).
• Στη σχολή Le Cordon Bleu της Γαλλίας, Fine Dining Gastronomy Private Program.
• Akademie Deutsches Bäckerhandwerk Weinheim στη Γερμανία, δίπλωμα στη Γερμανική αρτοποιία.
• Italian Culinary Institutes στην Calabria της Ιταλίας πάνω την εξέλιξη της Ιταλικής κουζίνας.
• Και στο Samui Institute of Thai Culinary Arts, δίπλωμα Ταϊλανδέζικης κουζίνας.

Ο Chef Angelo Vagiotis που ξεκίνησε την καριέρα του από τα Lindos Hotels όπου άρχισε μία πορεία που τον έφερε να δουλεύει στις κουζίνες του Gordon Ramsay στο Λονδίνο (3 Michelin), του Porte12 του Andre Chiang στο Παρίσι, του Raphael Francois στο Launceston Place (1 Michelin) στο Λονδίνο ως Sous Chef και μέχρι πρότινος Chef του Παριζιάνικου γαστρονομικού εστιατορίου “Μumi” μας υπόσχονται ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι μέσω ενός μενού 7 πιάτων υπό την εξίσου εκλεπτυσμένη συνοδεία αρκετών σπουδαίων ελληνικών κρασιών.
Για κρατήσεις και πληροφορίες 6974605664 και 6931436175 (10:00-14:00 & 18:00-21:00).

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές