Έτοιμο το πρακτικό σύμπραξης μεταξύ Αντώνη Καμπουράκη και Στράτου Καρίκη

Έτοιμο το πρακτικό σύμπραξης μεταξύ Αντώνη Καμπουράκη και Στράτου Καρίκη

Έτοιμο το πρακτικό σύμπραξης μεταξύ Αντώνη Καμπουράκη και Στράτου Καρίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 750 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμο είναι το πρακτικό σύμπραξης των παρατάξεων του νέου Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, «Με Δύναμη για τη Ρόδο», και του κ. Στράτου Καρίκη, «Νέα Μέρα-Ροδίων Όραμα», το οποίο αναμένεται να υπογραφεί ακόμη και σήμερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από χθες αυτό το συμφωνητικό το επεξεργαζόταν ο κ. Καμπουράκης με τους συμβούλους και τους συνεργάτες του και αφού το υπογράψουν οι πρώτοι σήμερα, το αργότερο μέχρι αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να το υπογράψουν και οι οκτώ εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Καρίκη.

Μάλιστα, πρόκειται για ένα από τα πρώτα τέτοια συμφωνητικά για τη σύμπραξη παρατάξεων σε δημοτικό συμβούλιο το οποίο υπογράφεται πανελλαδικά. Εφόσον, λοιπόν, αυτό υπογραφεί πριν από την εκλογή Προεδρείου-το πιθανότερο είναι να γίνει την ερχόμενη Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου-τότε κατατίθεται στον πλειοψηφούντα σύμβουλο, κ. Τηλέμαχο Καμπούρη. Εάν υπογραφεί μετά την εκλογή Προεδρείου, τότε κατατίθεται στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν προηγηθεί συναντήσεις μεταξύ των κ.κ. Καμπουράκη και Καρίκη κατά τις οποίες επιβεβαιώθηκαν οι κοινές θέσεις και απόψεις που έχουν πάνω σε διάφορα ζητήματα του νησιού και βέβαια εκφράστηκε η επιθυμία τους να συνεργαστούν.

Αυτή θα αποτυπωθεί στο πρακτικό σύμπραξης στο οποίο και οι δύο θα δηλώνουν ότι συναινούν για τη σύμπραξή τους και θα υπογράφεται από τους εκλεγμένους συμβούλους των παρατάξεών τους, που προφανώς έχουν συμφωνήσει.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι στο πρακτικό αυτό δεν αναμένεται να περιληφθεί κάποια αναφορά για θέσεις και γενικά πιο εξειδικευμένα θέματα αλλά θα είναι μία γενική δήλωση σύμπραξης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καρίκης αναμένεται να έχει «ενισχυμένο» ρόλο στο νέο Διοικητικό Σχήμα του Δήμου ενώ θα αξιοποιηθούν και οι σύμβουλοί του.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο