Παιδικό σεμινάριο μαγειρικής

Παιδικό σεμινάριο μαγειρικής

Παιδικό σεμινάριο μαγειρικής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο της 12ης γιορτής Γιαπρακιού θα πραγματοποιηθεί παιδικό σεμινάριο μαγειρικής από τον Κοσμήτορα του Slow Food Αττικής κ. Γρηγόρη Χριστοδούλου και τη Διευθύντρια της ελβετικής σχολής ALPINE κ. Γεωργία Κοφινά. Η δράση θα δημοσιευθεί στο διεθνές έντυπο του Slow Food. Πρόγραμμα

Πέμπτη 29/8
13:00 Καλωσόρισμα και ενημέρωση προγράμματος
13:15 Σύντομη ομιλία για το οικογενειακό τραπέζι και σωστή διατροφή
13:30-14:15 Μάθημα για στρώσιμο τραπεζιού (αλλαγή σειράς) 15:00 Μάθημα μαγειρικής για μακαρόνια με λαχανικά

Παρασκευή 30/8
12:00 Προσέλευση παιδιών με τα φαγητά
12:15 Στρώσιμο τραπεζιού και παρουσίαση φαγητών
13:00 Γευσιγνωσία και βραβεία
• Καλύτερη παρουσία
• Καλύτερη γεύση
• Καλύτερο στρώσιμο τραπεζιού

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές