Στις 15 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της σειράς “Αστέρια στην άμμο”

Στις 15 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα  της σειράς “Αστέρια στην άμμο”

Στις 15 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της σειράς “Αστέρια στην άμμο”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3577 ΦΟΡΕΣ

Μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο

Πρεμιέρα στο κανάλι του Alpha πρόκειται να κάνει η νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Αστέρια στην άμμο", μέρος γυρισμάτων της οποίας πραγματοποιήθηκε στο νησί μας.

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:30, πριν από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

Τα γυρίσματα της νέας αυτής σειράς ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται τον Μάρτιο στο νησί μας, προβάλλοντας μάλιστα δεκάδες όμορφα τοπία του. Αποτέλεσμα αυτού φυσικά είναι το γεγονός ότι στη διάρκεια προβολής της σειράς θα αναδεικνύονται παράλληλα οι ομορφιές της Ρόδου σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και στην Κύπρο!
Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, σενάριο Ρένας Ρίγγα και παραγωγή Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, μία εκτυφλωτική βροχή αστεριών με καταξιωμένους και νέους ηθοποιούς έρχεται να μαγέψει τους τηλεθεατές που λατρεύουν τις τηλεοπτικές μεταφορές best-seller και πλούσιων σε περιεχόμενο βιβλίων.

Λίγα λόγια για το σίριαλ
Ένα κορίτσι και τρία αγόρια επιβάλλουν την παρουσία τους εν μέσω συμπτώσεων, δοκιμασιών και ανομολόγητων πόθων, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές σε Ρόδο, Κύπρο, Βαρκελώνη, Ινδία και όχι μόνο...

Τα παιδικά χρόνια, η εφηβεία και η ανεμελιά τούς συνδέουν, ενώ η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος τούς μπερδεύουν. Κάτι έρχεται να ανατρέψει τη φιλία τους και μάλλον τα βέλη του Έρωτα θα χάσουν την κατεύθυνσή τους, χτυπώντας ανεξέλεγκτα και σε λάθος... καρδιές. Η ζωή θα τους χωρίσει, αλλά τα γλυκόπικρα γεγονότα και τα μοιραία σφάλματα θα ενώνουν το δρόμο τους σε κάθε τους στροφή. Ένας φόνος, μία απάτη μεγατόνων και μία δωροδοκία γυροφέρνουν διαρκώς τη φράση «αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα»... Στην πρώτη γραμμή η «Αλεξία Στεργίου» (Λαμπρινή Σκρέκα) γίνεται η γυναίκα που διεκδικούν τρεις άνδρες... Ο ένας την παντρεύεται, ο δεύτερος γίνεται ο πατέρας του παιδιού της και ο τρίτος ο άνθρωπος που κλέβει την καρδιά της!

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια κουβαλά παιδικά τραύματα και μεγαλώνει γεμάτη ανασφάλεια και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Η αυτοκτονία της μητέρας της τη στοιχειώνει, ενώ η «Δέσποινα Στεργίου» (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) η αυστηρών αρχών γιαγιά της, προσπαθεί να την προστατεύσει από ένοχα μυστικά που θα την πληγώσουν.

Στο επίκεντρο και ο νάρκισσος «Μάξιμος Απέργης» (Ρένος Ρώτας), ο οποίος υποδύεται ένα από τους τρεις φίλους της «Αλεξίας». Οι σκοτεινές πλευρές του δεν θα τον εμποδίσουν να την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά δεν θα αργήσει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν η γυναίκα που ερωτεύτηκε θα τον απορρίψει.
Η μητέρα του, «Ασπασία Απέργη» (Μυρτώ Αλικάκη), κινούμενη μεταξύ έρωτα και τρέλας, ερωτεύεται τον «Ιάκωβο» (πατέρα της «Αλεξίας»), αλλά η μοίρα θα την αναγκάσει να παντρευτεί τον αδίστακτο δικηγόρο «Νικηφόρο Απέργη» (Πέτρος Λαγούτης). Η κατάθλιψη όμως, δεν θα αργήσει να της χτυπήσει την πόρτα, οδηγώντας την στο ψυχιατρείο.
Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται αρκετές ιστορίες και θα αυξομειώνεται διαρκώς η ένταση συναισθημάτων!

Αρκετοί χαρακτήρες και ερμηνείες αναμένεται να συζητηθούν, όπως η γκουβερνάντα της «Αλεξίας» που ερωτεύεται τον «Ιάκωβο», μένει έγκυος, γεννά μόνη το παιδί της και πεθαίνει στην πορνεία, η μαγείρισσα που ανακατεύεται με μπαχαρικά και κουτσομπολιά, καθώς και άλλοι πολλοί που θα φωτίσουν όλα ανεξαιρέτως τα «ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ»...

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!