Αύριο τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Thomas Cook

Αύριο τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Thomas Cook

Αύριο τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Thomas Cook

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1415 ΦΟΡΕΣ

Υψηλόβαθμα στελέχη της “Thomas Cook Hotels & Resorts” θα βρίσκονται την Τρίτη στη Ρόδο στο πλαίσιο των εγκαινίων ενός ακόμα ξενοδοχείου της αλυσίδας Cook's Club.

Το ξενοδοχείο που άνοιξε ήδη και λειτουργεί ονομάζεται «Cook’s Club City Beach Rhodes» και βρίσκεται στην οδό Νικολάου Σάββα 3 ανάμεσα στο καζίνο και το «ΕΛΛΗ». Πρόκειται για το όγδοο ξενοδοχείο της αλυσίδας ένα αστικό boutique ξενοδοχείο 18 δωματίων, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου σε προϋπάρχουσα ξενοδοχειακή μονάδα που λειτουργούσε και ανακαινίστηκε.

Το ξενοδοχείο φέρνει το στοιχείο της τροπικής διακόσμησης των Cook's Club στο κέντρο της Ρόδου, προσφέροντας σουίτες με μπαλκόνι με πανοραμική θέα και roof top πισίναμε bar, από όπου οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την εκπληκτική θέα.

Το «Cook’s Club City Beach Rhodes» έχει ένα ιταλικό εστιατόριο στο ισόγειο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου. Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα και paninis, ενώ υπάρχουν μεγάλα τραπέζια οικογενειακού τύπου για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους με τους φίλους τους ή λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας να δημιουργήσουν καινούργιους.

Θα λειτουργεί όλο το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους όσοι θέλουν να επισκεφθούν το νησί εντός ή εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ το roof top bar είναι ανοιχτό για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο και τα μέλη αυτού. Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό το καθεστώς franchise και διοικείται από τον κ.Γαβριήλ Καραθωμά, ο οποίος λειτουργεί, επίσης, το “Cook's Club Tigaki Kos”, το οποίο άνοιξε αυτό το καλοκαίρι και το “Smart line More Meni Residence”, το οποίο βρίσκεται επίσης στο Τιγκάκι της Κω. Το κόστος ανακαίνισης του ξενοδοχείου ανήλθε στα € 1,2 εκατομμύρια.

Το «Cook’s Club City Beach Rhodes»ακολουθεί μία σειρά νέων ξενοδοχείων που άνοιξαν στην Τουρκία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Βουλγαρία. Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook's Club άνοιξε στην Κρήτη το 2018. Το Cook's Club δημιουργήθηκε για μια νέα γενιά ταξιδιωτών, δίνοντας έμφαση στον μοντέρνο σχεδιασμό, το εξαιρετικό φαγητό και ποτό, με DJs δίπλα στην πισίνα και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Σχετικά με τον όμιλο Thomas Cook Group Plc.
Ο Thomas Cook Group plc. είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους ταξιδιών αναψυχής παγκοσμίως, με πωλήσεις £ 9,6 δισεκατομμυρίων, για το έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Υποστηρίζεται από 21.000 υπαλλήλους και διαθέτει 200 ξενοδοχεία υπό τη δική του επωνυμία. Δραστηριοποιείται σε 16 βασικές αγορές και εξυπηρετεί πάνω από 22 εκατομμύρια πελάτες ετησίως. Οι μετοχές του Thomas Cook Group plc είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου (TCG).

Σχετικά με το Thomas Cook Hotels & Resorts
Το “Thomas Cook Hotels & Resorts” είναι το ξενοδοχειακό τμήμα του Thomas Cook Group και διαθέτει σχεδόν 200 ξενοδοχεία στις οκτώ επωνυμίες του. Με περισσότερα από 40.000 δωμάτια, σε 47 προορισμούς, σε όλο τον κόσμο, είναι μία από τις κορυφαίες 40 εταιρείες ξενοδοχείων, παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο