Αλβανός κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης χασίς

Αλβανός κατηγορείται  για υπόθεση διακίνησης χασίς

Αλβανός κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 454 ΦΟΡΕΣ

Καταδικάστηκε ερήμην για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και προσέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου να ανασταλεί η καταδικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Πρόκειται για έναν 27χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε δικαστεί ωσεί παρών, από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, μαζί με 27χρονο Πολωνό, για 125 γραμμάρια χασίς, τα οποία είχαν βρεθεί συσκευασμένα σε 29 δόσεις, στην κατοχή τους, το καλοκαίρι του 2012 από λιμενικούς στην Κω!

Το δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ στον καθένα, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 27χρονος Αλβανός άσκησε έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης του δικαστηρίου αλλά και αίτηση αναστολής εκτέλεσης, η οποία θα εξεταστεί στις 18 Σεπτεμβρίου από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές όταν, στις 9 Ιουλίου 2012 το πρωί στο επιβατικό λιμάνι της Κω προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας και άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Κω, εντόπισαν τους δύο 27χρονους αλλοδαπούς κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, και σε έρευνα που τους έκαναν βρέθηκε εντός της αποσκευής του ενός, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 124,4 γραμμαρίων, διαχωρισμένη σε είκοσι εννέα (29) αεροστεγείς συσκευασίες, επιμελώς συσκευασμένες με εφημερίδα, αλουμινόχαρτο και νάιλον σακούλα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργήθηκε από το Λιμεναρχείο Κω, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και οι εμπλεκόμενοι παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο