Η δραστηριότητα  της παιδικής σκηνής  της θεατρικής ομάδας Λέρου

Η Παιδική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Λέρου ξεκινάει και φέτος τη δράση της. Μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας και με υπευθυνότητα, συνέπεια και έντονη δραστηριότητα από και προς τα παιδιά της Λέρου συνεχίζει τις περιπέτειές της στον μαγικό κόσμο του θεάτρου.

  Φέτος θα λειτουργήσουν δύο τμήματα, παιδικό και εφηβικό, και μέσα από θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, σεμινάρια, αναγνώσεις θεατρικών έργων για παιδιά και εφήβους, παραστάσεις θα είναι μια χρονιά γεμάτη δημιουργία, κέφι, χαρά και γνώσεις.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται, όπως πάντα, κάθε Κυριακή πρωί στο θεατράκι της Θεατρικής Ομάδας Λέρου. στην Αγία Μαρίνα.

- Το παιδικό τμήμα (παιδιά από Α’ Δημοτικού έως ΣΤ’ Δημοτικού) θα έχει διάρκεια 45 λεπτά και υπεύθυνη θα είναι η κ. Ειρήνη Ντινάκη

- Το εφηβικό τμήμα (έφηβοι από Α’ Γυμνασίου έως Γ’ Λυκείου) θα έχει διάρκεια 1 ώρα με υπεύθυνο τον κ. Λευτέρη Διαμαντάρα

Υπενθυμίζεται ότι πάντα η εγγραφή και η συμμετοχή των παιδιών στην παιδική σκηνή είναι ΔΩΡΕΑΝ, μία προσφορά της Θεατρικής Ομάδας Λέρου σε όλα τα παιδιά της Λέρου.

Παρακάτω δίνονται ημερομηνίες και ώρες των εγγραφών καθώς και την ημερομηνία της έναρξης των συναντήσεων. Λόγω της προετοιμασίας του έργου που θα παρουσιάσει η παιδική σκηνή τέλος Νοεμβρίου θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στην έναρξη των δραστηριοτήτων.

 Ημερομηνίες εγγραφών:
- Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, ώρες 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.
- Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, ώρες 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.   
- Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ώρες 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. και
- Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, ώρες 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.

(Στο θεατράκι της Θεατρικής Ομάδας Λέρου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας)

Ημερομηνία έναρξης:
- Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο θεατράκι.