Ορίστηκαν τα μέλη των επιτροπών Τουρισμού και Αθλητισμού δήμου Πάτμου

Η επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάτμου είναι μια από τις σημαντικότερες επιτροπές του Δήμου. Η  τουριστική γνώση και συνείδηση, η γνώση ξένων γλωσσών των μελών της, γιατί θα χρειαστεί να εκπροσωπήσουν το νησί σε εκθέσεις, σε συνέδρια κ.λπ. και η σωστή λειτουργία της,  εξασφαλίζουν τις θετικές προοπτικές της μοναδικής πηγής εσόδων του νησιού μας.
 
Η επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής που σχηματίστηκε από τη νέα δημοτική αρχή είναι 11μελής εκ των οποίων τα 3 μέλη είναι φορείς του νησιού:

Σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η τουριστική επιτροπή διαμορφώθηκε ως εξής από τις προτάσεις της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης:

Ένωση ξενοδόχων, Σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων, Σύλλογος επιτηδευματιών Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Τσαμπαλάκης Νικήτας πρόεδρος αντιδήμαρχος Τουρισμού. Πρόταση της συμπολίτευσης 

Τακτικά μέλη 
Κωνσταντάς Μιχάλης, Κάβουρας Δημήτρης,  Καμίτσης Νικ. Ιωάννης δημότης 
Δημήτρης Εμμ. Γρύλλης δημότης (πρόταση συμπολίτευσης). Ελισσαίου Αθανάσιος, (τον είχε και η συμπολίτευση στα προτεινόμενα) Κάβουρας Λάζαρος, Κλεούδη Ανθούλα (πρόταση αντιπολίτευσης).

Αναπληρωματικά μέλη. Βάμβακος Κυριάκος, Μικέλλη Μαρία, Μαραβέλια Μαρία (πρόταση συμπολίτευσης). Γρύλλης Αναστάσιος, Μέρης Θωμάς, Γρύλλη Μαριέττα (πρόταση αντιπολίτευσης).

Συγκροτήθηκε επίσης η Επιτροπή Αθλητισμού και Νεολαίας ως εξής μετά τις προτάσεις της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης: Να σημειώσουμε ότι από 13μελής έγινε 9μελής. 
Μαραβέλια Μαρία πρόεδρος (πρόταση συμπολίτευσης)

Τακτικά μέλη: Ο εκάστοτε πρόεδρος του Α.Σ. Ξάνθου Κουτούζος Νικόλαος, Καμπόσου Ειρήνη, Γαλάνης Δημήτρης, Ευαγγέλου Εμμανουήλ. (πρόταση συμπολίτευσης). Μίχας Νικόλαος, Νομική Μαύρου, Γρύλλης Αναστάσιος (πρόταση αντιπολίτευσης).

Αναπληρωματικά μέλη: Κάβουρας Δημήτρης, Κωνσταντάς Μιχάλης, Μικέλλη Μαρία, Μπενέτος Ματθαίου, Τραυλός Διονύσης (πρόταση συμπολίτευσης. Καμπόσου Νικ. Ειρήνη, Γιάγκος Σημαντήρης, Κοκκώνης Ελευθέριος (πρόταση αντιπολίτευσης).

Πηγή: patmostimes.gr