Αλλάζει όψη το Στάδιο του Διαγόρα!

Διαφορετική όψη αναμένεται να αποκτήσει πολύ σύντομα το κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, με πρωτοβουλίες του νέου προέδρου  του ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη, το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να τοποθετηθούν 1800 πλαστικά καθίσματα στις θύρες 2, 5 και 6. 

Τα καθίσματα τα οποία θα έχουν και πλάτη, θα είναι λευκού χρώματος και οπωσδήποτε θα δώσουν μια άλλη αίγλη στο στάδιο της πόλης μας. 


Το κυριότερο όμως είναι ότι θα διευκολύνουν την ομάδα του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Football League,  ούτως ώστε να μπορεί να τυπώνει και περισσότερα εισιτήρια (θα είναι ανάλογα με τον αριθμό των πλαστικών καθισμάτων). 

Στις μόνες θύρες που δεν θα τοποθετηθούν καθίσματα είναι στην 3 και την 4, που έτσι και αλλιώς παραμένουν κλειστές λόγω του γνωστού θέματος με την κατεδάφιση τμήματος του εξωτερικού τοίχου. 


Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η τοποθέτηση των καθισμάτων θα γίνει από την εταιρεία στην οποία παραγγέλθηκαν τα καθίσματα και όχι από τους υπαλλήλους του Δήμου της Ρόδου. 


Η υπόσχεση που έχει δοθεί είναι ότι το όλο έργο θα έχει τελειώσει εντός των επόμενων δέκα ημερών, κάτι που σημαίνει ότι ο Διαγόρας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που θα έχει δικαίωμα να έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του, που είναι απέναντι στην Καλαμάτα (5η αγωνιστική) θα παίξει καλώς εχόντων των πραγμάτων σε ένα ανακαινισμένο γήπεδο.