Φυλάκιση τριών μηνών για τον χυμό που περιείχε “φιξάκια” κοκαΐνης

Φυλάκιση τριών μηνών για τον χυμό που περιείχε  “φιξάκια” κοκαΐνης

Φυλάκιση τριών μηνών για τον χυμό που περιείχε “φιξάκια” κοκαΐνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 381 ΦΟΡΕΣ

Χυμό με δύο «φιξάκια» κοκαΐνης έδωσε 23χρονος Αλβανός σε 29χρονο κρατούμενο συμπατριώτη του με αποτέλεσμα να παραπεμφθούν και οι δύο στη δικαιοσύνη κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε κρατητήρια!

Το περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι το Μάιο και δικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Μαριέττας Ξενάκη και Βάνας Περρή επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με τριετή αναστολή στον κάθε κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 23χρονος Αλβανός ταξίδεψε από τον Πειραιά στην Κω και απογευματινές ώρες στις 11 Μαΐου 2018 μετέβη στα κρατητήρια όπου κρατούνταν ο 29χρονος συμπατριώτης του για διοικητική απέλαση. Εκεί κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου ο 23χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να δώσει διάφορα τυποποιημένα προϊόντα στον 29χρονο Αλβανό, μεταξύ των οποίων και ένας χυμός που περιείχε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 9,2 γραμμάρια άγνωστης ουσίας πιθανώς κοκαΐνη, η οποία τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν σόδα (μετά από έλεγχο που έγινε από το Χημείο του Κράτους).

Τα αντικείμενα ελέγχθηκαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι εντόπισαν τα ναρκωτικά και συνέλαβαν και τον 23χρονο. Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει ο 23χρονος Αλβανός όπου και εντοπίστηκαν 14,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο