Σύσκεψη στο Κτηματολόγιο Ρόδου με πρωτοβουλία του βουλευτή, Ιωάννη Παππά

Σύσκεψη στο Κτηματολόγιο Ρόδου με πρωτοβουλία του βουλευτή, Ιωάννη Παππά

Σύσκεψη στο Κτηματολόγιο Ρόδου με πρωτοβουλία του βουλευτή, Ιωάννη Παππά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 432 ΦΟΡΕΣ

Το Κτηματολόγιο Ρόδου επισκέφτηκε χθες ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλειο Περίδη και τον Δικηγόρο κ. Βασίλειο Καταβενάκη, όπου συγκλήθηκε ολιγόωρη έκτακτη σύσκεψη παρουσία του κτηματολογικού δικαστή και υπαλλήλων της υπηρεσίας.

Ο κ. Παππάς ενημερώθηκε για τα πλείστα προβλήματα της υπηρεσίας που αφορούν στις εκκρεμούσες πράξεις μεταγραφής, στην διαδικασία ένταξης στο «Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε», στις επικείμενες μετατάξεις των υπαλλήλων και στη σοβαρή έλλειψη προσωπικού.

Αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα κινδυνεύει η λειτουργία της υπηρεσίας, γι αυτό το λόγο υπήρξε άμεση επικοινωνία του Βουλευτή με τον Πρόεδρο της «Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε», προκειμένου να ενημερωθεί για τη σοβαρότητα της κατάστασης και συζήτησαν λύσεις που προκρίνονται για την αντιμετώπιση τους.

Ταυτόχρονα προγραμματίστηκε η επίσκεψη του προέδρου και στελεχών της «Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε», τέλος Οκτωβρίου στη Ρόδο προκειμένου να γίνει ευρεία σύσκεψη για τα Κτηματολόγια Ρόδου και Κω.

Τέλος ο κ. Παππάς ξεναγήθηκε στο χώρο του κτηματολογίου όπου βρίσκονται καταχωρημένες οι ιδιοκτησίες των Ροδίων.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»