Β. Υψηλάντης: «Ο Γ. Σπανός ήταν πρωτοπόρος στο Ροδιακό εμπόριο και τη ναυτιλία»

Β. Υψηλάντης: «Ο Γ. Σπανός ήταν πρωτοπόρος στο Ροδιακό εμπόριο και τη ναυτιλία»

Β. Υψηλάντης: «Ο Γ. Σπανός ήταν πρωτοπόρος στο Ροδιακό εμπόριο και τη ναυτιλία»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 195 ΦΟΡΕΣ

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του για τον θάνατο του Γιώργου Σπανού, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης αναφέρει τα εξής:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του προσφιλούς μου Γιώργου Σπανού. Ενός από τους σημαντικότερους Δωδεκανήσιους επιχειρηματίες και πρωτοπόρους στο Ροδιακό εμπόριο και τη ναυτιλία. Του ανθρώπου που ένωσε τα Δωδεκάνησα. Η επιχειρηματική και κοινωνική του προσφορά θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει.»

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»