Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου απέστειλε ο πολιτευτής κ. Δημήτρης Γάκης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ. 46 χρόνια μετά, οι τρεις μέρες του Νοέμβρη του ’73 που συγκλόνισαν τη χώρα εξακολουθούν να εμπνέουν τους νέους για καλύτερη παιδεία, ουσιαστική δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Σήμερα, που η παλαιοκομματική πολιτική της Δεξιάς προσπαθεί να μετατρέψει σε φρούρια τα πανεπιστήμια, να κατεδαφίσει δικαιώματα και κεκτημένα των εργαζομένων - που με τις δικές τους θυσίες κράτησαν την κοινωνία ζωντανή μέσα στην κρίση που η ίδια η συντηρητική παράταξη με την πολιτική της δημιούργησε, οι νέοι και οι νέες στέκονται δυναμικά απέναντί τους. Με καινούργιους αγώνες, όλων μας, θα ανατρέψουμε την κυβερνητική νεοφιλελεύθερη πολιτική απαιτώντας αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη και κερδίζοντας κοινωνική δικαιοσύνη, ισότιμη πρόσβαση στη μόρφωση και Ελευθερία για όλους».

Διαβάστε ακόμη

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας