Τρεις εκδηλώσεις του Ιδρύματος Σταματίου

Τρεις εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες το Κοινωφελές Ίδρυμα Υποτροφιών “Εμμανουήλ Χρ. Σταματίου και Μαίρης Χρ. Σταματίου”.

Οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:
• Tην Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας και τον Α.Ο. Σταματίου, διοργανώνουν ομιλία με θέμα “Αθλητισμός και Spiroulina Platensis”. Oμιλητής θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Λιανάκης, ιδρυτής της εταιρείας “Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας”.

• Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στα γραφεία του Ιδρύματος η επιτροπή νεολαίας του ιδρύματος, διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα “Ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών: εκπαιδευτική προσέγγιση”. Εισηγητής θα είναι ο κ. Βησσαρίων Ζωΐδης προϊστάμενος του ΚΕΣΥ Κω, ειδικός παιδαγωγός.

• Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η επιτροπή νεολαίας του Ιδρύματος, σε συνεργασία με το ΚΕΣΥ τμήμα επαγγελματικού προσανατολισμού διοργανώνουν ομιλία με θέμα “Ετοιμάζοντας τους νέους για νέα επαγγέλματα και επαγγέλματα του μέλλοντος” με ομιλητή τον κ. Θεράπων Φάκα Life Business Coach.  H oμιλία θα γίνει στις 6 μ.μ. στα γραφεία του Ιδρύματος.