Νέες πινελιές στο μενού  της ψαροταβέρνας “Νέο Μουράγιο”

Η  κουζίνα της ψαροταβέρνας "Νέο Μουράγιο", γνωστή για τους ψαρομεζέδες, τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια της, πρόσθεσε νέες "πινελιές" στο μενού της και περιμένει όλους εμάς να τις γευτούμε.

Το "Νέο Μουράγιο", βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου, απέναντι από τα παλιά σφαγεία, και εννέα χρόνια τώρα, παραμένει ψηλά στις επιλογές ντόπιων και τουριστών.
Κρατώντας τον κατάλογο όπως ήταν όλα τα χρόνια, η νέα μαγείρισσα που ο Αστυπαλιώτικος "αέρας" έφερε στο νησί της Ρόδου κ. Μαρουλίτσα Κουσουλίνη, πρόσθεσε πινελιές από τη ροδιακή αλλά και τη νησιώτικη κουζίνα.
Πλέον στον κατάλογο θα βρείτε σκιουφιχτές, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε με σύβραση ή "ταραχτές", σουπιόρυζο με το μελάνι του, μαγειρίτσα με πετρόψαρα κ.α., ενώ ιδανική επιλογή αποτελεί και το πιάτο ημέρας.

Το "Νέο Μουράγιο" δίνει προσοχή στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, στα ΠΟΠ προϊόντα αφού όπως αναφέρουν τόσο ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Διακανθός όσο και η κ. Κουσουλίνη, η ποιότητα είναι κάτι που δεν διαπραγματεύονται.
Εάν αγαπάτε τα αλίπαστα, τότε να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε παλαμιδοσαλάτα, γαύρο μαρινάτο, κολιό αλμυρό, κολιό καπνιστό, σκουμπρί καπνιστό, καρπάτσιο από φρέσκο φιλέτο λαυράκι. Όλα αυτά σας περιμένουν για να τα απολαύσετε με το ουζάκι ή τη σούμα σας,  αφού, όλα καπνίζονται και φτιάχνονται στο μαγαζί με ιδιαίτερο μεράκι.

Πεντανόστιμες σαλάτες και ορεκτικά όπως παντζάρι πανδαισία με baby φύλλα σπανάκι, ανθότυρο, καρύδια και σος βαλσάμικο, κραμπλ φαγότυρο κριθαροκουλούρα, μαριναρισμένα ντοματίνια και μους κοπανιστής, πιτάρι τυρί (με θυμαρίσιο μέλι και σουσάμι), κεφτεδάκια με κοπανιστή, σαγανάκι χταπόδι, μύδια σαγανάκι και άλλες όμορφες γαστρονομικές μυρωδιές.

 Αν έπρεπε να δώσουμε έναν τίτλο στις γευστικές απολαύσεις του νέου καταλόγου, θα δίναμε αυτόν της νησιώτικης δημιουργικής κουζίνας.
Το "Νέο Μουράγιο" είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 11:30 το βράδυ περιμένοντας όλους εσάς να απολαύσετε τις παλιές και νέες γεύσεις, με τη γνωστή ποιότητα και την έμφαση στη σωστή πρώτη ύλη.

Αυστραλίας 60, τηλέφωνο επικοινωνίας 2241022227
instagram: https://www.instagram.com/neomouragio