Να επιστρέψει στην κορυφή

Να επιστρέψει στην κορυφή

Να επιστρέψει στην κορυφή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 110 ΦΟΡΕΣ

Ο Ηρακλής Μαριτσών αντιμετωπίζει στην Κάρπαθο (1μ.μ.) τον Ποσειδώνα και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ανέβει και πάλι στην 1η θέση. Με τρεις απουσίες «κατεβαίνει» η ομάδα του Κώστα Πάττα

Με μοναδικό στόχο να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Ηρακλής Μαριτσών «δοκιμάζεται» σήμερα στη 1μ.μ. στην Κάρπαθο από τον τοπικό Ποσειδώνα σε παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η ομάδα των Μαριτσών με νίκη θα βρεθεί και πάλι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 2η θέση τον ΑΟ Πυλίου. Το παιχνίδι λοιπόν όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος είναι πολύ σημαντικό για τους Μαριτσενούς οι οποίοι πάντως δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο μιας και ο Ποσειδώνας είναι πάντοτε υπολογίσιμος αντίπαλος, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στο γήπεδο του.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι»
Με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός του Ηρακλή Κώστας Πάττας επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Είναι ένα παιχνίδι που έχει τις δυσκολίες του. Δεν θα είναι εύκολο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα προχωράμε μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος».

Με τρεις απουσίες στην Κάρπαθο
Η αποστολή του Ηρακλή αναχωρεί σήμερα το πρωί ακτοπλοϊκώς για την Κάρπαθο έχοντας τρεις απουσίες. Πρόκειται για τους τραυματίες Παγκράτη και Κουφάλη καθώς επίσης και τον Λολάκη ο οποίος έχει επαγγελματικό κώλυμα και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!