«Ο Παραγωγός»: Ένα πρωτότυπο κρεοπωλείο της Ρόδου που ξεχωρίζει για την ποιότητά του

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και την κάνει με μεράκι, δεν μπορεί παρά να δημιουργεί κάτι αξιοθαύμαστο! Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του κρεοπώλη Στέργου Μάργαρη που μόλις στα 24 του χρόνια έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στον χώρο του κρέατος στη Ρόδο, έχοντάς καταφέρει να έχει δυο καταστήματα που δείχνουν το κρέας αλλιώς.

Με σπουδές στην Αυστραλία και έπειτα στην Ελλάδα, ο Στέργος Μάργαρης επέστρεψε και ανέλαβε τα κρεοπωλεία "Ο παραγωγός" που βρίσκονται σε Ιαλυσό και Κρεμαστή, ενώ σύντομα θα ανοίξει και ένα ακόμη κρεοπωλείο, στο οποίο μάλιστα θα ψήνονται τα μοναδικά κρέατά του. Dry ager, Angus ωρίμανσης, παϊδάκια προβατίνα με BBQ sauce ή και  γαλλικής κοπής με αρωματικά, original kobe Jaban G1, λουκάνικα παραγωγής τους, κόκορας γεμιστός με μανιτάρια,τυριά και λαχανικά, γαλοπούλα, γουρουνοπούλα, μπριζόλες ωρίμανσης, ρυμπάι κ.α., όλα ελληνικής προέλευσης, είναι μόνο λίγα από τα είδη κρέατος που θα βρείτε στα κρεοπωλεία "Ο παραγωγός".

Ο κρεοπώλης Στέργος Μάργαρης
Ο κρεοπώλης Στέργος Μάργαρης

Ένα πρότυπο κρεοπωλείο με ιστορία μεγαλύτερη από  30 χρόνια και δικό τους εργαστήριο υψηλών προδιαγραφών, όπου παράγουν κρέατα και αλλαντικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Για τις γιορτινές μέρες επιλέξτε ανάμεσα σε γαλοπούλα, κόκορα γεμιστό και γουρουνοπούλα με γαλλικό δέσιμο, κορώνα χοιρινή με γλυκιά γέμιση, πάπια, γαλοπούλα γεμιστή, αγριογούρουνο, φασιανός, ορτύκια κ.α.

Τα κρεοπωλεία "Ο παραγωγός" βρίσκονται Πλαστήρα και αναπαύσεως 1 στην Ιαλυσό, και στην Κρεμαστή έναντι από το Canton.