Ο ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου ταξίδεψε με τον «Μολυβένιο Στρατιώτη» στην Κάρπαθο

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Καρπάθου αναφέρει τα εξής:

Με απόλυτο σεβασμό σε μικρούς και μεγάλους, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Μάριος Ιορδάνου, κατάφερε στην καρδιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων να δημιουργήσει μία ζεστή αγκαλιά στο ακριτικό νησί μας(29/12 - 30 /12) με τον " Μολυβένιο Στρατιώτη" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ΚΟΠΑΠ.

 

 

Ο Μάριος Ιορδάνου μας συγκίνησε με την ευαισθησία , το ήθος και την ευγένειά του, στοιχεία που διαφαίνονταν ξεκάθαρα υποδυόμενος τον Μολυβένιο Στρατιώτη, στα διαδραστικά σημεία της παράστασης, αλλά και ως άνθρωπος με τη λήξη της. Υπό τη σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια του ιδίου, ανέβηκε εrπί σκηνής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπάθου, ένας συνδυασμός θεάτρου, χορού, τραγουδιού, γέλιου, διαδραστικότητας αλλά και μηνυμάτων για την αγάπη και τη φιλία.

Για το όλο θετικό αποτέλεσμα, καθοριστικός ήταν σαφώς ο ρόλος και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και ήθος των ηθοποιών Σοφίας Καζαντζιάν και Μέλπως Μπατσακούτσα.