Η υγειονομική επιτροπή της Καλύμνου

Η υγειονομική επιτροπή  της Καλύμνου

Η υγειονομική επιτροπή της Καλύμνου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 395 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκε με απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου η Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Καλύμνου.

Η σύνθεσή της έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Βούης Βασίλειος, Διευθυντής Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο», με αναπληρωτή τον Μαγκάκη Ιωάννη, Διευθυντή Παθολογίας του ίδιου Νοσοκομείου.
Μέλη: α) Ζαΐρης Παύλος, Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» με αναπληρωτή τον Κλωνάρη Παντελεήμονα, Διευθυντή Γενικής Χειρουργικής του ίδιου Νοσοκομείου.
β) Λυσίκατος Μιχαήλ, Διευθυντής Ιατρικής Βιοπαθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο», με αναπληρωτή τον Σαουλίδη Δημήτριο, Συντονιστή Διευθυντή Αναισθησιολογίας, του ίδιου Νοσοκομείου.
Γραμματέας: Μαμουζέλλου Υπαπαντή, κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο», με αναπληρωτή τον Βαγιανό Σωτήριο, κλάδου ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, υπάλληλο του ίδιου νοσοκομείου.

Ως έδρα της Επιτροπής ορίζεται το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» και χωρική αρμοδιότητα αυτής θα είναι τα νησιά Κάλυμνος, Αστυπάλαια, Ψέριμος και Τέλενδος.

Η λειτουργία της Επιτροπής διέπεται από τις διατάξεις περί λειτουργίας συλλογικών οργάνων καθώς και τις ειδικές περί του θέματος διατάξεις.

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει τακτικά σε μέρες και ώρες που θα ορισθούν από τον Πρόεδρό της, εκτάκτως δε κάθε φορά που θα υπάρχουν αντικειμενικές αυξημένες και έκτακτες ανάγκες

Η θητεία των μελών της Επιτροπής αρχίζει 01-01-2020 και λήγει 31-12-2021.

Διαβάστε ακόμη

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου