Το Urban Burger Bar κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει!

Το Urban Burger Bar κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει!

Το Urban Burger Bar κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2393 ΦΟΡΕΣ

Τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας του γιορτάζει το Urban Burger Bar τον μήνα Φεβρουάριο στο κέντρο της Ρόδου, γνωστό για τα γευστικά του Burger φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά.

Για τον λόγο αυτό, το Urban Burger Bar από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα προσφέρει τα τέσσερα πιο δημοφιλή του Burger ( Mushroom, Buddha, Houston, Cheese ‘n Love ) στην εορταστική τιμή των 5€, σαν μια προσφορά εκτίμησης προς τους εκλεκτούς πελάτες που αγκάλιασαν την κουζίνα του εδώ και ένα χρόνο.

Τα χειροποίητα μπιφτέκια, από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας, πλάθονται καθημερινά στο παρασκευαστήριο του καταστήματος, ενώ οι πατάτες είναι άριστης ποιότητας, δίνοντάς σας μάλιστα τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ κλασικών, γλυκοπατάτας και wedges. Τα φρέσκα χειροποίητα ψωμάκια ψήνονται κάθε πρωί, ενώ μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ολικής άλεσης και brioche.

Ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του καταστήματος νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι το επιλέγουν και το εμπιστεύονται, αναδεικνύοντάς το με την προτίμησή τους.

Με 2.280 φίλους στο Facebook, 2701 ακολούθους στο Instagram αλλά και πολλές καλές κριτικές στα κοινωνικά δίκτυα Trip Advisor &Google, η αγάπη του κόσμου είναι πλέον έκδηλη αλλά και μέσα απο τις επισκέψεις στο δικτυακό τόπο του καταστήματος urbanburgerbar.gr που έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία για τη φετινή χρονιά.

Καθημερινός στόχος της διοίκησης και του προσωπικού του Urban Burger Bar είναι να γίνονται καλύτεροι, και να προσπαθούνε συνεχώς για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των παλιών και νέων πελατών προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν παλιές και νέες γαστρονομικές απολαύσεις.

Urban Burger Bar

Καρπάθου 16

2241 131047

f: Urban Burger Bar

instagram: urban_burger_bar

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές