Γεύμα υψηλών προδιαγραφών στο εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο

Γεύμα υψηλών προδιαγραφών στο εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο

Γεύμα υψηλών προδιαγραφών στο εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1949 ΦΟΡΕΣ

Παρόντες Δημοτική Αρχή και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων

Τις πόρτες του άνοιξε πανηγυρικά το εκπαιδευτικό εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο φιλοξενώντας το πρώτο από μία σειρά executive γεύματα που έχουν προγραμματιστεί για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά στο πλαίσιο της hands-on εκπαίδευσης των σπουδαστών του.


Στο γεύμα το οποίο παρέθεσε η Διοίκηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δια του Προέδρου και Αντιπροέδρου του κ. Κωνσταντίνου Ροδόπουλου και Βαγγέλη Ροδόπουλου αντίστοιχα, το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Μανώλης Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Η Hotels Collection κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Lindos Hotels κ. Κώστας Μηνέττος, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Κάτρη από το ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa κ. Μιχαήλ Κάτρης, ο επικεφαλής του ξενοδοχείου Atlantica Princess Hotel κ. Θεοχάρης Θεοχάρους. και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχείων Rodos Palace, Amada Colossos Resort, Sheraton Rhodes Resort κ.ά.

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΑΚΜΗ»,  κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος με τον Πρόεδρο της  Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Μανώλη Μαρκόπουλο, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Η Hotels Collection κ. Ιωάννη Χατζηλαζάρου και τον  Πρόεδρο  και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Lindos Hotels κ. Κώστα Μηνέττο
Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΑΚΜΗ», κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Μανώλη Μαρκόπουλο, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Η Hotels Collection κ. Ιωάννη Χατζηλαζάρου και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Lindos Hotels κ. Κώστα Μηνέττο


Το menu επιμελήθηκε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef και καθηγητής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευτέρης Λαζάρου με βοηθούς σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας στους προσκεκλημένους μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία με βάση το ψάρι. Από τη θεωρία στην πράξη πέρασαν και οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ οι οποίοι ανέλαβαν τη φιλοξενία και το service των υψηλών προσκεκλημένων.

Chef & Ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευτέρης Λαζάρου με τον Αντιπρόεδρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Βαγγέλη Ροδόπουλο και τον  κ. Μιχάλη Κάτρη, εκπρόσωπο της οικογένειας Κάτρη για το ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa
Chef & Ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευτέρης Λαζάρου με τον Αντιπρόεδρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Βαγγέλη Ροδόπουλο και τον κ. Μιχάλη Κάτρη, εκπρόσωπο της οικογένειας Κάτρη για το ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa
Ομάδα σπουδαστών του τομέα Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που ανέλαβαν τη φιλοξενία των προσκεκλημένων, ο επικεφαλής του ξενοδοχείου  Atlantica Princess Hotel κ. Θεοχάρης Θεοχάρους ανάμεσα σε καταξιωμένα στελέχη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας της Ρόδου
Ομάδα σπουδαστών του τομέα Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που ανέλαβαν τη φιλοξενία των προσκεκλημένων, ο επικεφαλής του ξενοδοχείου Atlantica Princess Hotel κ. Θεοχάρης Θεοχάρους ανάμεσα σε καταξιωμένα στελέχη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας της Ρόδου
Ο Chef Λευτέρης Λαζάρου με σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής  και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Ο Chef Λευτέρης Λαζάρου με σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής  του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επί το έργον
Οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επί το έργον

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές