«Νέο Μουράγιο»: Μια εξαιρετική πρόταση για να γιορτάσετε τα Κούλουμα

Προ των πυλών είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και σε περίπτωση που δεν θα φύγετε εκτός πόλης έχουμε βρει την καλύτερη πρόταση για φαγητό, προκειμένου να γιορτάσετε τα Κούλουμα όπως τους αρμόζει.


Η ψαροταβέρνα «Νέο Μουράγιο», γνωστή για τους ψαρομεζέδες, τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια της, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την Καθαρά Δευτέρα, με ένα ειδικό μενού. Γαριδάκι Αιγαίου, ντόπια χταπόδια και σουπιές, φασολάκια Απολακκιάς, φάβα με φρέσκο κρεμμυδάκι, κάππαρη και μαϊντανό, είναι μόνο λίγα από τα πιάτα που μπορείτε να γευθείτε την Καθαρά Δευτέρα και όχι μόνο. 
Εδώ θα δοκιμάσετε και αλίπαστα δικής τους παραγωγής, αλλά και ένα συγκλονιστικό κριθαρώτο με φρούτα της θάλασσας (κυδώνια, χτένια, γαρίδες, μύδια με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά).


Με πλήθος ορεκτικών και όλων των ειδών τα θαλασσινά, η ψαροταβέρνα «Νέο Μουράγιο»,  που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας, απέναντι από τα παλιά σφαγεία,  σας περιμένει προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί την πιο νόστιμη μέρα του χρόνου. Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε από τις 10 το πρωί έως τις 11:30 το βράδυ, ώρες κατά τις οποίες η ψαροταβέρνα είναι ανοιχτή καθημερινά.

Ψαροταβέρνα «Νέο Μουράγιο»
Αυστραλίας 60 / τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241022227
instagram: neomouragio