Κομπλέ ο Διαγόρας για τον αγώνα με το Αιγάλεω

Κομπλέ ο Διαγόρας για τον αγώνα με το Αιγάλεω

Κομπλέ ο Διαγόρας για τον αγώνα με το Αιγάλεω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Οι «κυανέρυθροι» θα «κατέβουν» χωρίς σοβαρά προβλήματα αύριο απέναντι στο Αιγάλεω. Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που αναμένεται να παίξουν δυνατά διεκδικώντας το «τρίποντο»

Αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης συνεχίζοντας έτσι να ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πάρουν μια από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι οι παίκτες του Διαγόρα ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω.

Οι «κυανέρυθροι» θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους με χαλαρή προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. Και για τις δύο ομάδες είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για διαφορετικούς φυσικά λόγους και όπως φαίνεται αναμένεται να παίξουν δυνατά διεκδικώντας το «τρίποντο». Η ομάδα της πόλης μας είναι πανέτοιμη πάντως να πάρει τη νίκη και οι παίκτες της δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες υπολογίζονται από τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη. Ακόμα και ο Γλυνός που για μια ακόμα φορά χθες, συμμετείχε στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης, η οποία έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι και έδειξε και πάλι ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του μετά από αρκετό καιρό.

Συνέντευξη τύπου στη Λέσχη
Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει σήμερα στις 2μ.μ. στη λέσχη του συλλόγου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διαγόρα Κώστας Στεφανίδης. Σκοπός είναι να γνωστοποιήσει τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος για τον εορτασμό των 115 ετών από την ίδρυση του (στις 25 Μαρτίου).

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!