"Νέο Μουράγιο" για μια νόστιμη σαρακοστή..!

"Νέο Μουράγιο"  για μια νόστιμη σαρακοστή..!

"Νέο Μουράγιο" για μια νόστιμη σαρακοστή..!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1917 ΦΟΡΕΣ

Σε χαλαρό και ήσυχο περιβάλλον στην πόλη της Ρόδου, η ψαροταβέρνα "Νέο Μουράγιο", λίγα μέτρα πριν το λιμάνι της Ρόδου μας περιμένει καθημερινά με τις γευστικές της δημιουργίες.

Με τον σεφ να προσθέτει διαρκώς νέες πινελιές- αφού το ανήσυχο πνεύμα του δεν τον αφήνει να επαναπαύεται- το "Νέο Μουράγιο" μας δίνει την επιλογή να νηστέψουμε... νόστιμα!
Εδώ οι ψαρομεζέδες συγκεντρώνονται ένα οικονομικό μενού και συνοδεύουν ιδανικά το κρασί, το ουζάκι, το ρακί ή το τσίπουρό σας όλες τις ώρες της ημέρας.

Το μενού περιλαμβάνει σολωμό καπνιστό με πράσινη δροσερή σαλάτα, παντζάρι πανδαισία με ανθότυρο καιι baby φύλλα σπανάκι, κράμπλ φαγόπυρο κριθαροκουλούρα, μαριναρισμένα ντοματίνια και μους καπνιστής, παστουρμαδόπιτα, μελιτζανοσαλάτα καπνιστή, χταποδοκεφτέδες, καγιανά με φρέσκια ντομάτα κ.α. Εάν αγαπάτε τα αλίπαστα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτά της ψαροταβέρνας "Νέο Μουράγιο" καθώς είναι δικής τους παραγωγής. Παλαμιδοσαλάτα, γαύρος μαρινάτος, κολιός αλμυρό, κολιός καπνιστός σκουμπρί καπνιστό, καρπάτσιο από φρέσκο φιλέτο λαυράκι, σας περιμένουν για να τα απολαύσετε, αφού όλα καπνίζονται και φτιάχνονται στο μαγαζί με ιδιαίτερο μεράκι. Χταπόδι ψητό ντόπιο, ψαροσαλάτα με φρέσκο καπνιστό ψάρι, κάππαρη, άνιθο και φρέσκο κρεμμυδάκι, μύδια κρασάτα, σαγανάκι του ψαρά (με λευκή σάλτσα ούζου και σκόρδο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές που πλαισιώνεται από μύδια, γαρίδες, κυδώνια και χτένια), γαρίδες σαγανάκι κ.α. είναι κάποια από τα πιάτα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Μην ξεχάσετε να γευτείτε και τα υπέροχα ζυμαρικά με θαλασσινά όπως γαριδομακαρονάδα, σουπιόρυζο με μελάνι και κριθαρώτο με φρούτα της θάλασσας (κυδώνια, χτένια, γαρίδες, μύδια με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά). Το "Νέο Μουράγιο" είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 11:30 το βράδυ περιμένοντας όλους εσάς να απολαύσετε τις παλιές και νέες γεύσεις, με τη γνωστή ποιότητα και την έμφαση στη σωστή πρώτη ύλη.

Αυστραλίας 60
τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241022227

f: neomouragiorhodes

instagram: neomouragio

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές