Μεγαλόπνοο το σχέδιο για τη Ρόδο

Μεγαλόπνοο το σχέδιο για τη Ρόδο

Μεγαλόπνοο το σχέδιο για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 804 ΦΟΡΕΣ

Εκτός από προπονητήριο, η Ρόδος θέλει να δημιουργήσει και νέο σύγχρονο γήπεδο στο χώρο 25 στρεμμάτων που επιθυμεί να αποκτήσει

Μέχρι και κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου προκειμένου να πραγματοποιούνται και επίσημα παιχνίδια, περιλαμβάνει το μεγαλόπνοο σχέδιο της διοίκησης της Ρόδου σχετικά με την αγορά 25 στρεμμάτων με σκοπό να μετατραπεί στο νέο «σπίτι» του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Αντώνης Μαρτίνης και οι συνεργάτες του, όπως έγινε γνωστό χθες, επιθυμούν πέρα από το προπονητήριο το οποίο θα υπάρχει μέσα, να κατασκευαστεί και ένα νέο γήπεδο το οποίο θα πληροί τις νέες προϋποθέσεις που θέλει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θα είναι δηλαδή εφικτό να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε παιχνίδια μεγάλων κατηγοριών. Επιπρόσθετα, η Ρόδος έχει σκοπό να δημιουργήσει καταστήματα όπως και να δίνει την ευκαιρία και σε μεγάλες ομάδες εκτός συνόρων Δωδεκανήσου αλλά και Ελλάδας προκειμένου να κάνουν κομμάτια της προετοιμασίας τους.

Αυτό είναι το μεγάλο όραμα των «πρασίνων» καθώς θεωρούν ότι πρέπει να γίνει και είναι κάτι το οποίο θα αλλάξει το επίπεδο του ποδοσφαίρου σε όλο το νησί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται σε άκρως στρατηγικό σημείο καθώς είναι κοντά στο αεροδρόμιο και είναι προσβάσιμη εύκολα και από την πόλη της Ρόδου. Δεν είναι μακριά και έχει άπλετο χώρο και για θέσεις στάθμευσης, κάτι που είναι δεσμευτικό όταν πρόκειται για τέτοιου τύπου στάδια. Η Ρόδος είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να βρεθούν αυτοί που θελήσουν να επενδύσουν στο πλάνο αυτό.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός
Κατά τα άλλα, συνεχίζεται ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία. Η διοίκηση είναι σε επαφή σε καθημερινή βάση με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο και γίνονται συζητήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την οργάνωση του συλλόγου. Αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.
- Πενθεί από χθες η Ρόδος καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του τεχνικού διευθυντή Νικήτα Μαλλιάκα, Κώστας. Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Διαβάστε ακόμη

Στον Κολοσσό H Hotels Collection και τη νέα περίοδο ο Άντριου Γκάουντλοκ!

Διαγόρας: Να «κλειδώσει» την παραμονή

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»