Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινάει στο Santa Marina της Ρόδου

Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινάει στο Santa Marina της Ρόδου

Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινάει στο Santa Marina της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4288 ΦΟΡΕΣ

Από την Παρασκευή 10 Ιουλίού τα βράδια μας αποκτούν γεύση και μυρωδιές.

Ο βραβευμένος με δύο Χρυσούς Σκούφους – Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019 Top Notch 2020, chef Μανώλης Πλατέλλας υπογράφει το νέο δημιουργικό μενού του Santa Marina κι αναλαμβάνει την καθημερινή επιμέλεια των πιάτων που φτάνουν στο τραπέζι μας.

Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις συνδυάζονται σε μια μοντέρνα κάρτα φαγητού για να μας προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Πιάτα με ελληνικές καταβολές, raw & cured επιλογές, dry aged κοπές, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και sushi βρίσκονται στο ανανεωμένο μενού του εστιατορίου.

Το δείπνο κλείνουν καλοκαιρινά γλυκά από τον ζαχαροπλάστη του εστιατορίου.

Τη γευστική αυτή εμπειρία ολοκλήρωνει η πλούσια λίστα κρασιών από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες. Το προσωπικό του Santa Marina είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει εκείνο που ταιριάζει με κάθε πιάτο που θα επιλέξετε.

Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινάει στο Santa Marina, δημιουργώντας τις πιο απολαυστικές αναμνήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές