Iκανοποιημένη η ΝΔ Δωδεκανήσου για την έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών

Iκανοποιημένη η ΝΔ Δωδεκανήσου για την έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών

Iκανοποιημένη η ΝΔ Δωδεκανήσου για την έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 271 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή της για την έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών στα σχολεία, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται στην ανακοίνωση τα εξής:

«Για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις αναπληρωτών το μήνα Αύγουστο, αφήνοντας ελάχιστα κενά, ενώ οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκαν κατά τη δεύτερη φάση, έρχονται να μηδενίσουν τα οποία κενά είχαν παραμένει την πρώτη φορά.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής εκπαίδευσης εφαρμόστηκε ένας ολοκληρωμένος συνεκτικός σχεδιασμός, ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία εύρυθμα και παρά τις αντιξοότητες το Υπουργείο προχώρησε τους καλοκαιρινούς μήνες στη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό ειδικής αγωγής στα σχολεία, θέτοντας προτεραιότητες και εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιοτική εκπαίδευση στα παιδιά μας.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής εκπαίδευσης τόσοι πολλοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί γνωρίζουν που θα υπηρετήσουν από τόσο νωρίς.
Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας».

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»