Νέα υποτροφία Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ Anko από την εταιρεία Τροφοσύνθεση- Διμέλλης

Νέα υποτροφία Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ Anko από την εταιρεία Τροφοσύνθεση- Διμέλλης

Νέα υποτροφία Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ Anko από την εταιρεία Τροφοσύνθεση- Διμέλλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 770 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αντιλαμβανόμενοι τις πολυδιάστατες αρνητικές επιπτώσεις που προκάλεσε η πανδημική κρίση, το ΙΕΚ Anko προχώρησε σε μια ακόμη συνεργασία υψίστης σημασίας, με στόχο την έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία της Ρόδου.

Χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει η Anko με την πολύχρονη πορεία της και τους άξιους επαγγελματίες που έχει προσφέρει στην αγορά εργασίας, η εμπορική εταιρεία Α’ υλών ζαχαροπλαστικής Τροφοσύνθεση - Διμέλλης Απόστολος αποφάσισε να προσφέρει μία πλήρη Υποτροφία ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής - Αρτοποιίας για τα δίδακτρα του 1ου έτους σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021!

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους έως 2 Οκτωβρίου είτε με ηλεκτρονική αποστολή, είτε με την προσέλευση τους στη διεύθυνση της σχολής. Η τελική επιλογή θα γίνει βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων.

Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν για την Αίτηση Υποτροφίας έως 30/9/2020:

  1. Τελευταίο Εκκαθαριστικό 2019
  2. Απολυτήριο Λυκείου
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Σε περίπτωση που υπάρχουν:

Δικαιολογητικό για δήλωση αναπηρίας 50%, οιοδήποτε μέλος συγγένειας Α’ βαθμού (βεβαίωση ΚΕΠΑ)
Δικαιολογητικό για μονογονεϊκή οικογένεια-διαζευκτήριο και έντυπο γονικής επιμέλειας

Η στήριξη του κ. Διμέλλη στο έργο της Anko είναι ένα ακόμη φωτεινό παράδειγμα που όλοι χρειάζονται και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, ως δύναμη ώθησης προς την επόμενη καλύτερη μέρα.

Η εταιρία Τροφοσύνθεση λειτουργεί στην Ρόδο από το 1992 ως παραγωγική- εισαγωγική σε πρώτες και βοηθητικές ύλες αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και αφυδατωμένων τροφίμων. Με συνέπεια και γνώση της τεχνολογίας τροφίμων οργανώθηκε μια σύγχρονη και εξελίξιμη παραγωγική μονάδα. Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της αγοράς λόγω του τουρισμού η παραγωγή ειδικεύθηκε σε μείγματα που βοηθάνε τον επαγγελματία ζαχαροπλάστη – αρτοποιό – μάγειρα έχοντας την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Κάνε την αίτηση σου σήμερα!

Μια νέα πόρτα μόλις άνοιξε στη ζωή σου!

Πληροφορίες:

Γ. Σεφέρη 78-80, Εμπορικό κέντρο Μήδεια, Ρόδος
+30 22414 01016 / +30 22410 62488
info@anko.edu.gr
www.anko.edu.gr

https://www.facebook.com/AnkoAcademy

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές